PONIZILA GA! Miljana MOLILA Zolu za JOŠ JEDNU ŠANSU, on je pred svima uradio nešto NEVEROVATNO!

Ono što su svi isčekivali čitavo veče - suočavanje bivših partnera.

Miljana Kulić
Foto: Screenshot Youtube

Miljana Kulić postavila je pitanje svom bivšem vereniku, Lazaru Čoliću Zoli

 

Naime, Miljana je želela da zna da li bi joj oprostio sve što su izrekli jedno drugom i da li bi se pomirio sa njom. OVDE pročitajte kako Ana i David manipulišu narodom! 

"Zola, pitanje za tebe. Radili smo mnoge stvari zajedno i to smo priznali ovde. Ja sam tebe povredila, uvredila ti znaš koga, znaš da nisam to mislila. Ja tebe i dalje volim i nedostaješ mi i hoću da te pitam. da li bi mogao poslednji da mi pređeš preko reči koje sam ti izgovorila, pod uslovom da nkada više ne nasrnem na tebe? Koliko me voliš od 1 do 10?", upitala je Miljana.

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Screenshot Youtube

"Evo da vam odgovorim, iskreno na pitanje, malo mi je glupo što me pitaš pred ljudima. Iskreno da ti kažem, sve te uvrede koje si mi izgovorila i sve, nikakav problem ne bi bio da ti oprostim, ali moje mišljenje je da ne bi mogao da se pomirim sa tobom više. Kad bi me pitali ljudi ovde, na stranu sve te uvrede, i sad da mi dođe ovde neko i da mi kaže ko bi trebao da pobedi, to bi bila ti. Ne bih imao ni želju, ni volju što se tiče mog emotivnog gledanja prema ženama, svaka volja za bilo kakvom ljubavlju je trenutno ubijena. Ti znaš da ja tebe ništa ne lažem, bez obzira koliko ti mene voliš. Jednostavno, meni svaki dan prolazi kroz glavu neke stvari, za koje ti znaš. Bilo bi stvarno normalno da mi ostanemo u normalnim odnosima, ali da se pomirimo, nisam spreman da se pomirimo", odgovorio je iskreno Zola. OVDE pogledajte koji dokaz je isplivao da je Marija Kulić imala telefon u Zadruzi! 

Miljana i Zola
Miljana i Zola, Foto: Screenshot Youtube

Povređena Zolinim odgovorom, Miljana je ustala i pokušala da ponovo ponizi svog bivšeg verenika, te je rekla da ga je ponovo stavila na test, jer je želela svima da pokaže da je Lazar nije voleo.

U video-prilogu koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Povezane vesti

 • Korisnik: Bratka
  25/05/2019 - 11:55
  Zola se pravilno ponaša. Svaki muškarac bi joj tako odgovorio.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi