Zadruga 2
printscreen
Zadruga 2

printscreen

Zadruga 2, Foto: printscreen

Miljana Kulić se već danima žali na zdravstvene probleme i kazala je u više navrata da je njeno stanje kritično, ali je čelnici "Zadruge" ne puštaju kod lekara izvan šimanovačkog imanja.

Nišlijka ne zna da je produkcija, kako je navela, razotkrila njenu prevaru - ona navodno traži da poseti KBC Zemun ne bi li videla usput i povređenog pevača Darka Lazića koji tamo leži.

Pročitajte još:

 

Međutim, ona se danas žalila Luni Đogani da se neoseća dobro i da je ubledela, kao i da zajedno sa majkom Marijom Kulić, sinom Željkom i dadiljom napušta "Zadrugu". Sve su stvari spakovali, baš kao i bebu i spremne su za polazak.

- Majka mi kaže da sam mnogo bleda! Idemo svi kući zato što me ovde prave neuravnoteženom, slučaj za psihijatriju. Rečeno je da mora pritisak stalno da mi se kontroliše, a ja odem deset puta kod obezbeđenja i oni neće da me puste. Treba da budem ovde luda i da vrištim - jasna je bila Miksi.

 

Komentari (2)

Goga

12.11.2018 20:58

Luda, a ima posao, ima dadilju...?

Marijana

12.11.2018 21:18

Miljana je najbolja, ali u manipulisanju! Šta njena bolesna mašta može da smisli, to teško i najbolji psihijatar može da raščivija! Služi se ucenama, pretnjama, kinjenjem i zlostavljanjem svih, koji joj ne ispune momentalni hir, to svi vidimo, a ne treba joj verovati ni kada kaže da je mleko belo! I majka će da skrene pored nje, a tek kakav će biti mali Željko, ne smem ni da izgovorim.Jadno je to sve...