RIJALITI ZVEZDA IZA REŠETEKA? Miljana Kulić dobija 10 godina zatvora?! Nišlijka strahuje za svoju slobodu!

Ne piše joj se dobro!

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Alo!

Miljana Kulić može da dobije čak 10 godina zatvora zbog pretnji ubistvom koje je uputila bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli. Zadrugarka je poručila bivšem da će ostati bez ičega, da će mu kičma biti polomljena, te da će njegova majka i on biti ubijeni ukoliko joj ne vrati 9.500 evra. OVDE pogledajte šta je rekla Miljana nakon što je diskvalifikovana iz "Zadruge"!

 

Ukoliko je on bude tužio, Nišlijka će se naći iza rešetaka.

Advokat Nebojša Perović smatra da je ovde prvenstveno reč o iznudi, a zatim i o ugrožavanju sigurnosti.

Miljana i Zola
Miljana i Zola, Foto: Screenshot Youtube

"Ovde je reč o kvalifikovanom krivičnom delu ugrožavanja sigurnosti, jer je pretnja upućena prema više osoba i može se reći da je izazvala uznemirenost kod građana, pošto je upućena preko televizije, u sadržaju koji ima veliku gledanost. U pretnji je pokazana odlučnost, a za ovo krivično delo zaprećena je kazna zatvora do tri godine. Iz sadržine upućene pretnje vidi se ozbiljnost, pa se iznosi i način, a određuju se i osobe, u konkretnom slučaju oštećeni i njegova majka, koje će stradati", ističe Perović i objašnjava da potraživanje zajma od dužnika može biti isključivo sudskim putem.


"Ovde može da se radi i o krivičnom delu iznude. S obzirom na imovinsku korist, koja prelazi 450.000 dinara, zaprećena kazna je od dve do deset godina zatvora. Ovo je više iznuda nego krivično delo ugrožavanja sigurnosti", tvrdi advokat. Pogledajte OVDE šta Dragana Mitar dobija od muža nakon razvoda!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi