Miljana Kulić
Screenshot Youtube
Miljana Kulić

Screenshot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshot Youtube

Tokom sinoćnje emisije prikazan je snimak koji govori o ljubavi između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Oni su svoju vezu započeli, ali i okončali pred kamerama najgledanijeg rijalitija.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Tokom snimka Miljana je pažljivo pratila ove kadrove, a u jednom momentu je zapevala.

"Tada da sam znala, nikada sebi ne bih dozvolila ovako nešto. Ako se treći put budem zaljubila, onda ću ispasti najveća budala. Iz svega ovoga, sada sve znam, mnogo mi je krivo što mamu nisam slušala, nijedan pozitivan komentar niko nema na ovu vezu. Niko nije rekao: "Vi ste jedno za drugo, šteta što ste raskinuli" - govorila je Miljana i dodala:

Miljana Kulić

Screenshot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshot Youtube

"Ja najbolje znam šta sam sve preživljavala i trpela. Lagala sam sebe, lagala sam majku i mislila sam da će da se promeni. On je meni rečima dokazivao da me voli, spavao je do šest sati popodne. Zola je tražio narkotike od taksista po Nišu. Svega sam svesna, koliko su teške reči. Za sve imam svedoke. Tražio je ''belo'', travu... Taksisti su mi pričali kako je tražio preporuke... Tako da mi ga nije žao. Žao mi je samo moje majke koju nisam poštovala i koja je plakala zbog mene. Našla sam belo u kesici. Ja sam protiv narkotika. Tada sam pozvala druga i on je uzeo, stavio na prst i malo između zuba i rekao: "Miljana, meni je cela vilica utrnula, ovo je ''belo''. Deco, to je loše, od toga se umire!", nastavila je Kulićeva.

Miljana Kulić

Screenshot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshot Youtube

"Najviše sebi zameram što ga na vreme nisam ostavila, nije trebalo toliko brzo da ulazim u vezu sa njim. Ja ne mogu da kažem da sam ja cvećka i ja sam komplikovana osoba, ko sa mnom izdrži svaka mu čast, ali on da je mene voleo i da je mislio da se menja, on takve stvari nikada ne bi radio. Navukao me je i na kocku. Samo sebe osuđujem, što sam dozvolila kada smo raskinuli što sam prišla njemu, izgovorila pretnje, opalila šamar, odnosno udarila pesnicom", zaključila je Miljana.

Pogledajte BONUS video:

Aleksandra Subotić saznala da je Ana Korać trudna, pa poslala Davidu poruku

 

 

Komentari (2)

Popaj

05.08.2019 07:19

Sad izmislila drugu pricu.