OČAJNIČKI TRAŽE NASTUPE Miljana i Zola u velikim DUGOVIMA! Evo šta rade za 500 evra, njena TAČKA JE SKANDALOZNA

Strašno!

Miljana i Zola
Miljana i Zola, Foto: Screenshot Youtube

Po samovoljnom napustanju "Zadruge" Miljana Kulić i njen dečko, didžej Lazar Čolić zapali su u finansijsku krizu i angažovali su menadžera u nadi da će im obezbediti tezge, a time i dobru zaradu.

Ono što nam je Boban rekao ostavilo nas je bez reči jer za Zolin samostalni nastup u klubovima i diskotekama u Srbiji traži do 500 evra, dok se cena uvećava za 200 evra ukoliko ga prati i Miljana.

- Ako je u klub u Beogradu recimo 400 evra je cena za Zolin didžej nastup, jer Niš nije mnogo daleko. Za udaljenije gradove, po regionu tražimo 500 evra jer moramo da platimo i smeštaj. Za klubove koji su slabije posećeni predlažemo da angažuju i Miljanu sa Zolom da bi privukla posetioce, a to košta još dodatnih 200 evra- objasnio je Zolin i Miljanin menadžer, Boban Majstorović.

Zanimalo nas je šta je Miljanin posao u klubovima i diskotekama pa nam je menadžer objasnio šta ona radi za stotinak evra po noći, koliko joj ostane kad on uzme svoj procenat.

- Može da bira ako hoće, ali njeno ime istaknuto na plakatima privlači ljude da dođu, vide je i upoznaju. Miljana se slika sa fanovima, a može i da peva ako neko traži - rekao je Boban.

Kao što je poznato Miljana i Zola zbog bega iz zadruge sada očajnički traže posao jer kako je televizija "Pink" saopštila njih dvoje moraju da isplate dug od po 50.000 evra zbog samovoljnog napuštanja rtijalitija.

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi