Miljana i Zola
Screenshoot Youtube
Miljana i Zola

Screenshoot Youtube

Miljana i Zola, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

 

Miljana je silno želela svom dečku da priušti lep i lagodan život, te je počela preko Instagrama da reklamira razne brendove, ali ponuda nije bilo dovoljno, te je Nišlijka odlučila da krene sama po svom rodnom gradu da traži klijente - otkriva izvor VIP, koji navodi da je Kulićeva išla je od butika do butika i tražila besplatnu odeću, a zauzvrat bi ih reklamirala na svojim društvenim mrežama, s tim što bi pored garderobe, morali da joj daju i neke pare.

Zola ju je navukao na kocku!

Marija Kulić se nekoliko puta požalila Mikiju na ponašanje svoje ćerke, tvrdeći da je zbog Zole počela i da se kocka. - Siniša ju je u pola devet uveče našao u kazinu. Dobro je što je došla ovde da to zaboravi... Za ova dva meseca će da zaboravi - rekla je Marija i dodala: - Siniša je pretio da će oboje da ih ubije, uplašio se da je Zola nije navukao. Ona nikad nije kockala, tačno ju je on skroz pokvario - navela je Marija.

Međutim, to joj nije išlo od ruke, a kada je odbijena nekoliko puta, Miljana je poludela i u jednoj radnji u Nišu i napravila haos.

Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube