Marija Miljana Zadruga
printscreen
Marija Miljana Zadruga

printscreen

Marija Miljana Zadruga, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

 

Marija i Miljana su se posvađale sa Mikijem u dvorištu imanja u Šimanovcima, a verbalni okršaj poprimio je ozbiljnije razmere nakon što je Miki rešio da nasrne na Mariju. Nakon što ju je polio vrelim čajem, Đuričić je javno priznao da je to ciljano uradio kako bi napustio rijaliti:

Miki Đuričić

Printscreen

Miki Đuričić, Foto: Printscreen

"Rešile smo sve, ne smem da pričam, ali ovo neće proći nekažnjeno. Mama ima opekotine po vratu, mogao je da je oslepi nedaj bože. On je psihopata i zbog toga će da odgovara", rekla je Miljana i potvrdila da su ona i Marija prijavile Mikija nadležnim organima.

"Jedini uslov da se vrate u Zadrugu bio je taj da Miki bude prijavljen policiji zbog toga što je uradio Mariji. Kada su ostvarile cilj, obe su se nasmejano vratile u rijaliti", tvrdi izvor Srpskog Telegrafa blizak Kulićkama.

Miljana i Marija

printscreen

Miljana i Marija, Foto: printscreen

Povodom ovog incidenta, oglasio se i advokat Ognjen Radivojević, koj ije potvrdio da je u pitanju krivično delo za koje je zaprećena i kazna zatvora:

"To su krivična dela za koja je predviđena kazna zatvora. Veštak mora da kaže da li su u pitanju lakše ili teže povrede koje su nanesene Mariji. S obzirom na njegova prethodna dela u rijalitijima u pitanju su krivična dela nasilničkog ponašanja, a osim povreda, to je u kontinuitetu produženo krivično delo. Ovde treba da reaguje Osnovno javno tužilaštvo po službenoj dužnosti. To se svakako prenosi preko televizije, milioni gledaju, prosto je nemoguće da nemaju saznanja o tome. Niko nišpta ne treba da prijavljuje, oni bi trebalo sami da reaguju i procesuiraju, to jest saslušaju učesnika u svojstvu osumnjičenog", naveo je advokat i dodaje:

"Članom344 Krivičnog zakonika (nasilničko ponašanje) u prvom stavu je predviđena kazna do tri godine. U stavu dva je predviđena kazna od šest meseci do pet godina i odnosi se na to ako je nekom licu nanesena laka telesna povreda ili je došlo do teškog ponižavanja građana, što je ovde svakako slučaj!"