POTPUNI PREOKRET! Milijana ostavlja Milojka i ulazi u Zadrugu?!

Par koji je podigao veliku prašinu!

Milojko i Miljana
Milojko i Miljana, Foto: Facebook

Milojko Božić (73) i Milijana Bogdanović (21) uskoro će se razdvojiti bar na kratko jer su dobili poziv od dve nacionalne televizije, Pinka i Hepi televizije da uđu u rijaliti.

 

Srbija bruji o ovoj vezi, a Milojko i Miljana su najavili da će zajedno ući u rijaliti, više o tome pročitajte OVDE. Međutim, sudeći prema njenoj izjavi za agenciju "Rina" Milijana planira da uđe u rijaliti bez njega.

Milijana kaže da želi da uđe u neki od ovih tv rijalitija, međutim Milojko najverovatnije neće biti u prilici jer se tome protive njegova deca iz prvog braka, ali je spreman da Milijanu pusti samu.

Milojko i Milijana
Milojko i Milijana , Foto: printscreen

"Prvi su nam se javili sa Hepi televizije i ponudili "Parove", a zatim su nas pozvali i iz Pinka za "Zadrugu". Nismo još odlučili, teško mi je da ostavim Milojka jer on ima problem sa njegovima. Međutim imam kao i uvek njegovu podršku i uskoro ćemo odlučiti gde ću se pojaviti", kaže Milijana.

"Imamo seks skoro svakog dana, ne vidim šta je tu čudno. Radimo sve kao što radi svaki zaljubljeni par i nama godine uopšte nisu prepreka. Doduše, otkako je Mikana u decembru imao operaciju srca, moram malo da ga štedim u seksu. Ugrađen mu je baj pas, pa sada pazimo da se ne preforsira. Inače je u krevetu kao mladić, ne treba mu nikakva vijagra. Mada, istini za volju, ja i ne znam kakvi su mladići u seksu, uvek sam bila samo sa mnogo starijima od sebe. I kod Milojka mi se svidelo to što je iskusan, mada mi je njegova lepota na prvom mestu", dodaje Milijana.

Oni su inače najavili svadbu za 7. septembar, za koju kako Milijana kaže, biće najlepša svadba ikada! Ona uveliko bira venčanicu, a zajedno sa Milojkom gleda i stvari za bebu, koju takođe planiraju.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi