ALARMANTNO STANJE NAKON UDESA! Mikiju je SLOMLJENA KARLICA na 2 dela, jedva se kreće, a evo šta kažu doktori!

Oporavak će biti dug...

Miki Đuričić
Miki Đuričić, Foto: Printscreen Instagram

Bivši zadrugar Miki Đuričić boravio je na Vojnomedicinskoj akademiji nakon udesa koji je nedavno doživeo.

On se oporavljao skoro dve nedelje od posledica saobraćajne nesreće tokom koje je zadobio prelom karlične kosti. Miki Đuričić je tim povodom progovorio je o svom zdravstvenom stanju, ali i neprijatnosti koja mu se desila u prodavniciu njegovom rodnom Kupinovu. 

"Nije loše, ali jedva se krećem, karlica mi je slomljena na 2 dela. Zaboravio sam cigare i zvao sam komšiju da bi čuveni Laza, sa kojim nisam u nekim odnosima, rekao: "J.bao ti pas majku". Moja majka je mrtva kao što svi znate i bila je jako dobra sa njima i nije zaslužila da prvi komšija tako kaže. On vrlo dobro zna da sam to ja, iako kaže da je mislio da je neki drugi stari komšija. Neću te polomiti, ali sam te javno obrukao. Možda ću te istući kada se opravim", počeo je Miki koji je bio šokiran onim što mu se desilo u prodavnici", rekao je Miki i objasnio šta se tačno desilo kada je doživeo saobraćajku. Pogledajte OVDE šta Mikijev otac kaže nakon njegove saobraćajne nezgode!

"Ja sam ceo dan bio u Zemunu jer renoviram kuću i došao sam kući umoran. Taj majstor me zvao da mu dam kaparu, ja odem i kad sam se vraćao se to desilo. Samo sam se probudio iz sna, udario sam u neku ćupriju, bio sam sam u vozilu, karlica mi je pukla na 2 mesta, ali nije se razdvojila. Biću kao nov za mesec, dva, staću na noge. Ne smem puno da mirujem da mi ne atrofiraju mišići. Kada ustanem, malo je teže, ali biće bolje. Moram da pazim", izjavio je Miki u "Premijeri" i dodao:

"Hvala Bogu, niko se nije povredio u toj drugoj nesreći."

Miki Đuričić
Miki Đuričić, Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi