SKANDAL UŽIVO U PROGRAMU! Miki UDARIO Suzanu, ona njega KRVNIČKI šutnula! Traži razgovor s PRODUKCIJOM

Ne mogu da se smire.

Suzana Perović
Suzana Perović, Foto: Screenshoot Youtube

Sinoć je jedno od pitanja bilo je upućeno i Suzani Perović, međutim ona nije želela da odgovori kada su je pitali za Mikija Đuričića. Da li smatra da je ovaj zadrugar ponižava ili se ona sama ponižava time što trči stalno za njim, bilo je pitanje za ovu ukućanku.

 

Suzana nije želela da odgovori na ovo pitanje, već je rekla da čeka razgovor sa produkcijom i da će je novinarka razumeti kao žena.

Nakon što nije želela da iznese svoj stav, odlučio je da progovori Miki Đuričić, a ovaj stanar Bele kuće rekao je kako mu je veoma teško i da mu je jako neprijatno zbog odnosa sa Suzanom.

Miki Đruičić
Miki Đruičić, Foto: Screenshoot Youtube

- Ne ide to kako sam ja zamislio. Meni smetaju sitnice, njoj smetaju sitnice i onda to preraste u uvrede. Ne možemo da se kontrolišemo i mi uporno pričamo da kao nećemo više. Ništa Suzana nije kriva manje nego ja, oboje smo krivi. Ovo ne može više da funkcioniše, jer se mi toliko sramotimo da je to strašno. Meni je jako neprijatno zbog svega toga. Jako mi je teško - pričao je Miki.

Suzana je i dalje insistirala da ne otkriva svoj stav, a onda je Miki rekao i otkud sada to njeno ponašanje.

- Ona je mene krvnički uštinula, a ja sam je evo ovako (pokazivajući na udarac nogom), je l to boli i zato ona sada hoće da priča sa produkcijom - pitao je Miki Ljubu Pantović i Sanju Stanković na kojima je demonstrirao.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi