PREKINUT PROGRAM, SLEDI DISKVALIFIKACIJA?! Miki udario Subotićku u glavu! Onda ju je pljunuo i javno rekao da PODRŽAVA NASILJE NAD ŽENAMA!

Skandal.

Aleksandra Subotić i Miki Đuričić
Aleksandra Subotić i Miki Đuričić, Foto: Screenshoot

Aleksandra Subotić i Miki Đuričić su se sinoć žestoko posvađali u rijalitiju "Zadruga 2" zbog Mine Vrbaški.

Subotićeva je Minu prozivala da je prostitutka i da su se Miki ona zajedno drogirali, a Miki je branio Minu i pohvalio je to što se ona izvukla iz tog posla i što u rijalitiju pošteno zarađuje novac.

 

U jednom trenutku, Miki je bio toliko nervozan da je udario Aleksandru u glavu. U ruci kojom je udarao imao je šešir, a Đuričić je bio toliko izbezumljen da su ga jedva zadrugari zaustavili da napravi veći haos. Orilo se potom u Beloj kući o diskvalifikaciji.

- Pa šta, kačketom sam je klepio - udario je posle Miki i Boru Santanu u glavu koji je Đuričiću poručio da se smiri da ne dobije diskvalifikaciju zbog udarca.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot

- Neka me diskvalifikuju? Zar ne vidite da je go*no? Karađorđe, reci joj! Ja sam te bre prvi podržao - vriskao je Đuričić i pljunuo Aleks.

- Daj da ubijemo ku*vu, dođi da te Mina ubijemo - urlao je ironično Miki. On je nešto pre udarca, tokom trajanja verbalne svađe, rekao:

- Nasilje nad ženama podržavam u ovom slučaju! Voditelj Milan Milošević je prekinuo emisiju "Zadruge" i napustio je imanje.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi