Luna Đogani, Marko Miljković
Printscreen Youtube
Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Voditelj Ognjen Amidžić sinoć je ušao u Imaginarijum i obavio nekoliko inervjua sa zadrugarima, a među intervjuisanima bio je i Miki Đuričić. On je priznao da ima mnogo zadrugara koji ne žele da otkriju svoje pravo lice, te i da ima onih koji prave klanove.

PROČITAJTE JOŠ:

"Imam ozbiljan problem. Prvi put me niko ne napada, svi fini prema meni, a ja vidim kakvi su oni, pa me sramota da im kažem. Sada ću pričati u šiframa. Ja i ti smo dobri i dođe treća osoba koja se tebi ne sviđa, prođe tri četiri dana i ti i ta osoba postanete najbolji drugovi. Ljuba je uljudna prema meni, ali se meni neke stvari kod nje ne sviđaju. Svima je jasno da su se Kulićke spradale sa njom za slikanje. A prave se i ona i Dragana pametne.

Ja vidim što vi ne vidite. Bori je nestao musli, on je posle uzeo Savino pile, svi su mislili da je njegovo pile, a kad su saznali da je Savino svi su skočili, znači bitno je čije je pile. Isto tako, Višnji gazda nosi hranu, ja ne znam odkad su svi dobri toliko sa njom. Ovaj Ša je pristojan, ali nije rekao istinu, već je primoran da kaže, kad mu je žena bila. Posvađao se sa prijateljima kad su mu rekli, a glavni krivac je sedeo pored njega i smejao se. Napao je ljude koji su mu dobro mislili zbog nekoga sa kim se družio tri nedelje. On je prema meni korektan, ali ne možemo biti drugovi jer sam video šta je uradio" - rekao je Miki, a onda se dotako i ostalih zadrugara.

"Mislim da od Lune i Marka nema 'leba. Fejk veze su najbezazlenije stvari u rijalitiju. Oni možda jesu zaljubljeni, ali nisu jedno za drugo. Ona od njega ne može da dobije ono što hoće, on ne može da je prevaspita. David i Ana su zaljubljeni, sve je to super, činjenica je da su srećni zajedno, šta će biti napolju videćemo" - naveo je Miki.

Pogledajte sve o čemu je Miki govorio u snimku ispod:

 

Komentari (1)

Siniša

04.02.2019 10:46

Miki govori o tuđim vezama. O svojoj vezi ne govori istinu. Zašto da mu verujemo da stalno govori istinu?