PEKRŠIĆE ZAKON TIM POTEZOM Miki skovao plan da uradi nešto STROGO KAŽNJIVO! Napraviće probleme i produkciji!

Da li će ga podržati?!

Miki Đuričić
Miki Đuričić, Foto: Printscreen

Miki Đuričić se vratio u Zadrugu, a prema njegovim rečima uradio je to samo zbog Suzane Perović. On je ušao u Zadrugu sa specijalnom namerom. Miljana Kulić se uključila UŽIVO i progovorila o jezivim pretnjama UBISTVOM! Od onog što je rekla o silovanim ženama ćete ZANEMETI!

Naime, kako piše Informer on planira da zaprosi Suzanu pred kamerama. Miki će blagoslov tražiti od i dalje zakonitog supruga Vlade Perovića. ISPITIVALI JE ZBOG UBISTVA POLICAJCA?! Miljana Kulić u PRITVORU zbog JEZIVIH PRETNJI SMRĆU, biće podneta krivična prijava!

- Dok je bio napolju, Đuričić je čuo šta se priča o njegovoj vezi sa udatom ženom, a naročito ga je zabolelo što svi pljuju Suzanu nakon što su procurela dva snimka njihovog seksa. Iako se još uvek nije oporavio od saobraćajke, ušao je u rijaliti da spere ljagu sa Suzaninog imena. Želi da svi vide kako je istinski voli i da ima ozbiljne namere - kaže izvor blizak pčelaru.

- Planira uskoro da je zaprosi, a pre toga će tražiti da mu produkcija omogući video-poziv sa Vladimirom Perovićem kako bi porazgovarali o svemu oči u oči. Miki ne beži od odgovornosti, na sve je spreman samo a bude sa ženom u koju je zaljubljen duže od decenije - kaže izvor.

Miki je rekao da je u Zadrugu ušao samo zbog Suzane.

- Vratio sam se ovde zbog moje žene a ne zbog pobede - rekao je tom prilikom.

On je Suzani izjavio ljubav rečima koje neće zaboraviti.

- Kada sam video koliko ti nedostajem, da me dozivaš, morao sam da dođem. Nikada nisam gajio jače emocije prema ženi. Ono što se desilo među nama je prava ljubav. I nemoj da se sekiraš što nas prozivaju zbog seksa što smo imali.

Novinari Informera su zvali Vladimira Perovića da ga pitaju za komentar, a njegov odgovor je sve rekao.

- Kako vas nije sramota da me zovete, ne zanima me ništa što imate da me pitate - vikao je Vladimir, a zatim spustio slušalicu.

Ukoliko Miki zaista zaprosi Suzanu, znači da ćemo pred kamerama imati priliku da vidimo kako muškarac prosi ženu koja je već udata, a to je teško kršenje našeg zakona.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi