Živeo sa   bankarkom: Miki Đuričić
Rajko Ristić
Miki Đuričić

Printscreen

Miki Đuričić, Foto: Printscreen

Pčelar iz Kupinova trenutno ima pravo da sat vremena dnevno provede van kuće. Tražio je dozvolu suda da se zaposli, pa ako mu odobre, imaće pravo da bude van kućnog zatvora puno radno vreme.

PROČITAJTE JOŠ:

Miki Đuričić

Rajko Ristić/Alo!

 

On se dogovorio sa vlasnikom jednog restorana da počne da radi čim mu odobre molbu. U tom slučaju on bi bio van kuće puno radno vreme, plus onoliko koliko mu treba do posla i nazad.

Miki Đuričić

Rajko Ristić/Alo!

Miki Đuričić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Miki će da radi kao kuvar, jer je u tome odličan. Pošto se ovde bavimo i uzgojem lipicanera, a imamo 250 mangulica, mogao bi i da čuva svinje i da se angažuje u konjičkom klubu. Ovde je prosek plata 40.000 dinara, ali ako se dobro pokaže, imaće od pet do 20 posto stimulacije - priča vlasnik restorana Jovan Milivojević i dodaje...

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ma, može i ništa da ne radi, on je naš! Mikija poznajem odmalena. Ja sam iz Progara, to je selo pored Kupinova. Miki je dobar momak, moramo da mu pomognemo da pregura ovu tešku situaciju. E sad, da li će platu da potroši na kocku ili da uloži u nešto, to je njegova stvar - ispričao je Jovan.

Meštani su takođe otkrili kako Đuričić provodi svojih sat vremena "na slobodi".

- Izađe on tu malo do kafića u ulici, koji ima aparate. Nije prestao da se kocka. To mi je strast, ne vredi. Uglavnom je kod kuće sa ocem. Doduše, Mirko po ceo dan pije na obližnjoj klupici. Valjda ima muku što su stalno zajedno - rekao je jedan meštanin, a ekipa "Informera" usnimila je Mirka Đuričića koji stoji ispred doma i nadgleda sina.

PROČITAJTE JOŠ:

Nadežda Biljić

Printscreen

 

Komentari (4)

Dragan Niš

29.06.2019 00:24

Kakav bre pčelar,kuvar ?? Koga bre ovde zezate i kome se sve dopušta izvrdavanje sprovođenja kazne.Ko sme da ga pusti u restoran bez kvalifikacije za taj posao a uz to on ima i psorijazu pa je diskutabilno koliko je doizvoljeno da ima kontakt sa životnim namirnicama??

Maki

29.06.2019 02:32

Kako to - kuvar, a ima psorijazu? Ne ide kuvanje za goste i kožno oboljenje, aman?! A za svinjama, kao čuvar, treba trčati, a Miki izlomljen, sa štakama... Ništa vam se ne uklapa, osim da i dalje kocka... To zna.

Marko

29.06.2019 06:08

Ma savrseno,jos i drzava da mu homogne novcano i milina.Bas lep primer i ohrabrenje za ostale barabe i nasilnike da se ponasaju tao MIKI.DRZAVO reaguj!

jelena

29.06.2019 11:57

Na sve načine će da krši pravila nanogice. Rodjeno krimos je to.