SKANDAL U KUPINOVU! Miki Đuričić ostavio trudnu devojku zbog poznate pevačice!

I dalje voli drugu.

Miki Đuričić
Foto: Printscreen

Iako njegova bivša emotivna partnerka čeka bebu, Miki Đuričić je, kao što je već poznato, rešio da ne stane na ludi kamen sa njom, dok će prema detetu izvršavati sve obaveze.

Miki Đuričić
Foto: Printscreen

- Miki i dalje voli Suzanu Perović, a žestoki je protivnik braka bez ljubavi, pa je devojci koja je trudna sa njim objasnio da će dete priznati i biti dobar otac, ali da ne očekuje da će biti sa njom jer je ne voli. Samo Suzanu želi. Kako sam čuo, i ta devojka je to prihvatila jer je Miki više ne zanima, a nema razloga da se brine jer potiče iz imućne porodice i neće imati egzistencijalne probleme - otkrio je izvor iz Kupinova.

Suzana Perović, Miki Đuričić
Foto: Printscreen

- Suzana se raduje što je beba na putu, u sve je upućena. Dolazi redovno u selo kod nas. Mikiju je najveći problem što mu nije skinuta nanogica kako je planirano jer zbog korone ne rade sudovi, zato ne može u "Zadrugu" gde je trebalo da zaradi. Da zlo bude gore, nema ni dve nedelje kako je sa jednim prijateljem otvorio mesaru sa proizvodima od mangulice, ali sada će zbog epidemije morati da je zatvori.

Miki Đuričić, Suzana
Foto: Screenshot Instagram

- Kažu da će se pijace zatvoriti, a onda i lokali, tako da je tu u startu na gubitku. Frka mu je zato što mu je to bio jedini prihod od kada je u kućnom pritvoru. Baš je u problemu, ali šta je tu je. Svestan je da je sve to viša sila. Životariće kao i pre, ima penziju od oca Mirka i prodaje meso po komšiluku - dodao je izvor.

- Šta će, mora i on da se strpi ova dva-tri meseca koliko bude trajala potpuna blokada.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi