ŠOKIRAO IZJAVOM Miki Đuričić u kolicima napustio bolnicu, a onda otkrio da li se ponovo vraća u "Zadrugu"!

Video sam da se baš potresla kada su pustili snimak našeg seksa, ali nema zbog čega. Volimo se i to je normalna stvar“, kaže on

Miki Đuričić
Miki Đuričić, Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Bivši zadrugar Miki Đuričić juče je napustio Vojnomedicinsku akademiju, gde se duže od dve nedelje oporavljao od posledica saobraćajne nesreće tokom koje je zadobio prelom karlične kosti. U ranim jutarnjim časovima i u invalidskim kolicima, Mikija su iz bolnice izveli prijatelji, koji su ga odmah potom odvezli u rodno Kupinovo. U razgovoru za „Alo!“, bivši zadrugar nam je otkrio da bi voleo da se vrati u rijaliti kako bi bio uz svoju devojku Suzanu Perović, ali i kakve planove ima sa svojom izabranicom.

 

- Voleo bih da se vratim u rijaliti, ne zbog novca i zabave, već zbog moje Suzane. Ona je žene koju volim. Znam da joj je mnogo teško, pogotovo od kada je pušten snimak našeg seksa. Video sam da se baš potresla, ali nema zbog čega. Bili smo obučeni, ništa se nije videlo, a i da se videlo, volimo se i to je normalna stvar. Samo bih voleo da je vidim i zagrlim i da joj kažem da će sve biti u redu - kaže Miki na početku razgovora za „Alo!“ i dodaje:

- Dok sam ležao u bolnici, imao sam vremena da razmišljam i shvatio sam da moram da promenim mnoge stvari. Od sada ću mnogo više da se bavim svojim zdravljem, to će mi biti prioritet. Sada sam dobro i mnogo sam se obradovao što neću morati da idem na operaciju. Izvađena mi je šipka koju sam nosio dok sam bio u bolnici. Međutim, lekar mi je rekao da moram da se pridržavam njegovih uputstava kako bih se potpuno oporavio. Naredna dva meseca će biti ključna za moj oporavak. Ne smem nikako da se oslonim na povređenu nogu, moram da koristim štake i sve vreme moram da idem na fizikalnu terapiju.

Miki Đuričić
Miki Đuričić, Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Plan mi je da se bavim privatnim biznisom i da otvorim farmu, a Suzana je dobrodošla da živi sa mnom. Naša ljubav tek treba da se razvije u pravu, a to će se desiti kada ona izađe iz „Zadruge“. Njen suprug me ne zanima, to je njihova stvar, ne razmišljam o tome - rekao je Miki za „Alo!“.

Podsetimo, Miki je 8. maja doživeo saobraćajnu nesreću jer je zaspao za volanom, tom prilikom je polomio karličnu kost na dva mesta i tada mu je urađena ekstenzija noge.

Povezane vesti

 • Korisnik: Kostadin
  25/05/2019 - 07:27
  Kvazimodo je za njega lepotan. Ovaj "eugenički nepodoban" prototip je podoban samo za izložbu muutanata. Neverovatno je da se normalna osoba pari s eugenički nepodobnom osobom.
 • Korisnik: Đura
  24/05/2019 - 22:12
  Miki razmišljao i odlučio da promeni način života. Hajde da vidimo.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi