JA SAM MISLILA NA ONO NAKON RIJALITIJA! Matora prevarila Sanju, IZLANULA SE da je imala nešto sa Lunom POSLE Zadruge 1! (VIDEO)

"Gledala je kako se ljubimo!"

Luna Đogani i Jovana Tomić Matora
Luna Đogani i Jovana Tomić Matora, Foto: Screenshot Youtube

Matora i Luna Đogani su izgladile odnos koji je pre početka druge sezone rijalitija bio na klimavim nogama.

 

Jedan od razloga zbog kojeg su dugo bile u svađi je incident koji je Matora imala sa njenom majkom Anabelom na finalu prve sezone Zadruge.

"Da li ti znaš što je moja mama tebe napala?", upitala je Luna Matoru:

"Znam, poslala mi je klip i napisala mi je da joj objasnim sve to. Rekla sam da sam šmeker i da ne pričam takve stvari", odgovorila je Jovana misleći na poljubac.

Matora je zatim otkrila kako ne bi mogla smireno da priča sa Anabelom jer joj je uputila niz uvreda tokom finala prve sezone Zadruge.

Luna i Matora
Luna i Matora, Foto: Screenshot Youtube

"Ja nisam htela da priznam da sam se ljubila sa tobom, ona to već zna. Ljubile smo se u toaletu u prvoj sezoni. Da sam rekla ne bi bilo problema", govorila je Luna, a onda je Matora rekla:

"Kako, ja nemam taj klip, ja sam mislila da je za ono posle rijalitija. Gledala je kako se ljubimo! Posle mi rekla u emisiji da će da me gepekuje. Ja bih njoj oči vadila kada bih je videla. Cela tvoja familija me gledala na takav način, strašno. Jedino je Gagiju bilo neprijatno", otkrila je Matora.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi