ŠOK PRED SAM KRAJ ZADRUGE Matora otkrila TAJNU Ane Korać! David se preznojavao dok je slušao!

Ni ne pretpostavljate ko je u pitanju.

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

Sinoć je u emisiji sa Milanom Miloševićem glavna tema bio odnos Eleonore Miljković i Alekse Savića. 

Naime, poznato je da je Eleonora Miljković izjavila da joj je Aleksa Savić simpatičan. Međutim, niko nije ni slutio koliko je Mina Vrbaški upletena u taj odnos.

Voditelj je zamolio Davida Dragojevića da prokomentariše Aleksin odnos sa Eleonorom, s obzirom na to da mnogi taj odnos upoređuju sa odnosom kakav su imali Ana Korać i on.

NIJE ZA MLAĐE OD 18! Zadrugar pokazao svoj PONOS, evo čime raspolaže! Žene ODLEPILE! (FOTO)

Ja jako gotivim Aleksu, nisam se javljao da pričam zato što se meni slična situacija desila. Ja sam govorio da smo Ana i ja prijatelji, provodio sam vreme sa njom, ali je sve to preraslo u sve ovo. Njegova greška je što nije stavio distancu. Ja sam tako sa Marijanom napravio, izneo sam sve košulje i stavio tačku. Ali on je dozvolio da mu Nora da keksić, nema šta da traži on u rehabu, znači da mu prija. Tako sam ja govorio da se sa Anom družim, ali sam se zaljubio do ušiju - rekao je David, pa potom dodao:

Jovana Tomić Matora
Jovana Tomić Matora, Foto: Screenshot Youtube

- Kad sam ja bio u pabu bili su tu neki ljudi, mi smo se družili, onda nekad ostanemo sami, šetamo, ali da meni Ana nije prijala i da sam želeo distancu ja bih to uradio, kao što sam uradio sa Marijanom. Aleksa je trebalo da se skloni, da joj stavi do znanja, a ne da pije iz njegove čaše, da grize njegov keks, očigledno mu prija njeno društvo. On je dugo zatvoren ovde, prija mu - rekao je David.

- Vas dvoje ste niste razdvajali od kad je Aleksandra napustila rijaliti - dobacio je Aleksa Dragojeviću.

Onda je voditelj podsetio Anu Korać da se ni ona nije odvajala od Alekse na početku "Zadruge" te da je istakla da je on za nju savršen muškarac.

RASKRINKANA TAJNA ZADRUGE! Ša otkrio najveću prevaru, zadrugar mu priznao da je ZALJUBLJEN U DRUGU!

- Ja sam rekla da je on fin i kulturan dečko - pravdala se Ana, a onda je skočila Jovana Tomić Matora i odlučila da otkrije celu istinu.

- Rekla si da bi bila sa njim, nemoj sad da lažeš - povikala je Matora.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi