Matora i Sanja
Alo!/ Ned
Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković

Alo!/Vladimir Marković

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Producenti "Zadruge" dobro znaju da ništa tako ne podiže rejting u rijalitiju kao istinske svađe i sukobi bliskih prijatelja, pa su rešili da i u drugu sezonu uvedu Jovanu Tomić Matoru, kojoj su mnogi aktuelni zadrugari ostali dužni. 

PROČITAJTE JOŠ:

Kako "Alo!" saznaje, Matora će uskoro ući u "Zadrugu" kako bi se obračunala sa nekadašnjim bliskim prijateljem Borom Santanom, ali neće ćutati ni Zorici Marković, Marku Miljkoviću i Luni Đogani, sa kojima ima konflikt. Međutim, Matora ovog puta neće ući sa devojkom Sanjom Stanković, već sa prijateljicom Anom Korać, a iste večeri sa njima će ući i Jelena Golubović. 

Jelena Golubović

Dejan Briza/Alo!

Jelena Golubović, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Jovana se dugo premišljala da li da ponovo uđe u "Zadrugu", jer nije stigla da se odmori ni od prve sezone. Ponudu je dobila odmah, ali je htela samo da uživa u ljubavi sa Sanjom, ali otkako je počela "Zadruga", to je postalo teško, skoro nemoguće. Pogotovu kada je Bora, njen prijatelj iz detinjstva, počeo da proziva nju i Sanju - kaže naš izvor i objašnjava da je Matoru iznenadilo kada je čula šta Santana priča njoj iza leđa. 

Bora Santana

e-stock/Miloš Rafailović

Bora Santana, Foto: e-stock/Miloš Rafailović

- Najviše se naljutila kada je čula da Bora širi laži o njoj i Sanji. Kada ga je Miki Đuričić pitao kako su ljudi iz Železnika reagovali na njegovu svađu sa Matorom, Bora je slagao i ispričao mu da su svi na pčelarevoj strani. Pričao je još i da Matora izmišlja da je vlasnica kafića, ali nju je najviše pogodilo što Bora priča da Jovanini roditelji ne vole Sanju - rekao nam je izvor i objasnio da je Matora nakon te priče rešila da uđe u "Zadrugu". 

Marko Miljković

E-stock

Marko Miljković, Foto: E-stock

- Kada je čula sve šta je Bora pričao, bukvalno joj je pala klapna i odmah je pozvala produkciju, jer je tog trenutka htela da uđe u "Zadrugu". Jovana je jednostavno takva, sve bi uradila za svoje prijatelje i zbog toga ne može da oprosti izdaju. Preko toga ne može da pređe i bukvalno planira da se odmah s vrata obračuna sa Borom. Kada bude rešila taj "problem", Matora neće ostati dužna ni Zorici Marković, koja ju je takođe prozivala, a jedino planira da ignoriše Lunu Đogani i Marka Miljkovića - kaže naš izvor i objašnjava da će joj Ana Korać pomoći u tome. 

Luna Đogani

Alo!/Dejan Briza

Luna Đogani, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Jovana ima ozbiljan konflikt sa Markom, sa kojim se letos čak i potukla na jednom prestoničkom splavu, i nije isključeno da će se njihov odnos u rijalitiju dodatno pokvariti. Oboje su eksplozivne naravi i lako se posvađaju, ali ovoga puta Jovana neće imati devojku da je smiruje. Zbog toga je Sanja zamolila Anu da pazi na Matoru i da uvek bude uz nju - kaže naš izvor i dodaje da je i Jovana dobila specijalni zadatak od Sanje.

- Zauzvrat će Matora paziti da Ana ne uđe u sukob sa Jelenom Golubović, sa kojom se svađala bez prestanka u prvoj sezoni "Zadruge". Ani su jedino zamerili što je polivala vodom Golubovićevu i bacala joj stvari, i to je nešto što ne želi ponovo da radi - kaže naš izvor na kraju.

Komentari (2)

Sonja

31.10.2018 07:54

Naj najosvraznija osoba rijalitija, ikada, je Matora. Čak mogu i primitivnu Miljanu "svarit" ali od Matore se dobija nagon za povraćanje. Bruka za ceo ženski rod i za svoju majku pre svega.

Zoki

01.11.2018 00:27

Mali, podli, iskompleksirani, lazljivi gnom!!!