VANREDNO STANJE U ZADRUZI! Matora doživela NERVNI SLOM, Sanja se srušila na pod i plače! ALARMANTNO!

Obezbeđenje sprečava da dođe do incidenta većih razmera...

Zadruga
Zadruga, Foto: Printscreen

Nakon žestokog incidenta između Miljane Kulić, Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković prilikom čega je Sanja pala u nesvest, o čemu više možete čitati OVDE, ludilo se nastavilo.

Naime, u sinoćnoj emisiji Miljana je nastavila da ih proziva zbog čega je ponovo došlo do incidenta.

"Šta smo mi tebi sinoć uradile? Sad te molim kao čovek, ne upotrebljavaj tu reč. Ako još jednom, nakon ovog što te zaklinjem pevaš... Molim te, prestani više. Šta ti mi radimo", vikala je Matora, a zatim klekla na kolena da zamoli Kulićevu da se takve situacije više ne ponove. Pogledajte OVDE kako su ovi zadrugari imali s*ks nasred sobe!

"Meni namera nije bila da isprovociram Sanju, dok sam ovde pevaću pesmu, niko ne može da mi zabrani. Na bezobrazluk odgovaram bezobrazlukom", uzvratila je Miljana.

"Pa šta hoćeš. U redu mrzite nas, ku*va je, prostitutka je. Ja sam makro, a što nas ne ostaviš", plakala je Tomićeva.

Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković
Foto: Printscreen

Sanja i Matora su pobesnele i skočile na Miljanu. Obezbeđenje je odmah reagovalo, a zatim su izveli Stankovićevu da se smiri.

Sanja se srušila na pod i nastavila da plače, a Matora se vratila u kuću da zamoli Miljanu da prestane, međutim, ona to nije želela. Zadrugari su se šokirali zbog njenog ponašanje, te su je žestoko osudili. Pogledajte OVDE šok priznanje Marije Kulić zbog kog je Srbija zanemela!

Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković
Foto: Printscreen

Pogledajte kako je sve to izgledalo: 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Lelica
  23/05/2019 - 08:47
  Da li neko uopšte u ovo veruje? Glume ali jako loše,nezanimljivi su svi, pa ih uopšte nepratim. I nisam jedina. Posebno Luna,Matora,Sanja,Ana,David,ali i Suzana, Stanoja, Mića, ...Ma svi su nezanimljivi. Kada počnu u glas da se deru, okrećem drugi kanal. Zadruga 2 je veliki promašaj.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi