Marko Miljković
Screenshot Youtube
Marko Miljković

Screenshot Youtube

Marko Miljković, Foto: Screenshot Youtube

Posle deset meseci turbulentnih dešavanja na imanju u Šimanovcima, došlo je vreme da se spusti zavesa na drugu sezonu rijalitija "Zadruga 2".

PROČITAJTE JOŠ:

Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Sve je počelo 6. septembra kada je vlasnik "Pinka" Željko Mitrović stigao na gondoli sa pobednicom "Zadruge 1" Kristinom Kijom Kockar, a završava se sutrašnjim finalom i proglašenjem šampiona "Zadruge 2".

Luna Đogani i Marko Miljković samo dan pre superfinala ''Zadruge 2'' rešili su da stave tačku na svoju emotivnu vezu, što je šokiralo mnoge. Naime, Lunu je iz takta izbacila sledeća Markova izjava:

Majka Marka Miljkovića

printscreen

Majka Marka Miljkovića, Foto: printscreen

- Slušaj, u "Zadrugu 3" ulazi Luna sa nekim likom i bude sa njim do kraja kao što je ostala sa mnom. Ja bih tom liku napravio spomenik. Tako treba Sloba meni da digne! Hoću spomenik, Slobo! Lako te je voleti, ali nije lako biti sa tobom - rekao je Miljković, a upravo ova izjava bila je okidač da meseci i meseci njihove ljubavi padnu u vodu.

Iako ovo nije prvi put da Luna i Marko raskidaju, Đoganijeva je istakla da je sada sigurna da on nije čovek za nju, kao i da je njihova veza osuđena na propast. Tim povodom oglasila se majka Marka Miljkovića, Nedeljka koja je otkrila da je dobila gušenje, te da ne može da razgovara.

- Imam gušenje, nije mi dobro. Ne mogu sada da pričam... - bilo je sve što je Nedeljka uspela da kaže za Pink.rs, a po svemu sudeći nju su današnja dešavanja veoma potresla, te trenutno prolazi kroz agoniju.

Da li će Luna i Marko uprkos svemu uspeti da prevaziđu nesuglasice i probleme koji ih tište, kao i da iz Bele kuće u superfinalnoj noći izađu kao ljubavni par, ostaje da vidimo.

PREPORUČUEJMO I:

Zadruga 2

Screenshot Youtube