Luna Đogani, Marko Miljković
E-Stock
Luna Đogani, Marko Miljković

e-stock agency

Foto: e-stock agency

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Maja je potpuno raskrinkala Miljkoića pa iznela stvari iz prošlosti koje javnost nije znala.

"Luna i ja smo se svađale. Ušli smo u žustru svađu, Marko je ispao Indijanac i počeo da me prska u oči sa nekim hemikalijama. Pokušala sam da mu otmem to sredstvo i samo sam videla šerpu i prosula sam. Nikada to ne bih uradila da nije započeo prvi. Ništa novo, on je i sam priznao da je nasrnuo na ženu, ali da se kaje. Takvi muškarci su kukavice. To je meni katastrofa. Moja je greška što sam ga loše procenila, smatrala sam da je zreo kad sam imala sa njim nešto, on je mene povredio i iskoristio", rekla je Maja u "Narod pita", a onda je otkrila deo Markove prošlosti koju je saznala od druga:

"Marko je bio njegova kurirska služba. Izvukao ga je iz sela, pomogao mu novčano, Manuel je bio kući i gledao filmove, a Marko je njemu kupovao cigarete, donese mu i Manuel ga časti 100 dinara da kupi nešto slatko. Sada je na Luninoj grbači, troši pare, sve ja to poštujem, ali je igrao prljavo da bi došao do svog cilja."

Maja Marinković

Printscreen

Foto: Printscreen

Luna i Marko u PANICI! Doživeli neprijatnosti na aerodromu u Egiptu!

AUTOR: Pink/R.J. DATUM I VREME: 06.08.2019. 09:53 Krenulo po zlu... Foto: Dejan Briza/Alo! Luna i Marko uživaju na letovanju u Egiptu, međutim tako nije bilo u prvim satima nakon što su sleteli u popularno letovalište Hurgada. Pobednica "Zadruge 2" i di-džej iz Brusa radovali su se prvom zajedničkom putovanju, međutim po dolasku u Egipat doživeli su neprijatnu scenu.

BONUS VIDEO:

Sanja Stanković: Šokirala sam se kad sam saznala da sam prostitutka!

 

Komentari (2)

Goran

09.08.2019 15:34

Boze ko pusti ovu fuksu da baljezga na tv?

Tamara ana

09.08.2019 17:54

Pa sta. To je nasa stvarnost.....da ovakvog buldoga sluzi pristojan momak i da o tome prica jedna kurtizana koja se sa takvima druzi. Potencijalna Sukijeva ,,devojka,,.