NJIH DVE SU GA RAZOTKRILE! Marko Miljković NE VOLI Lunu! Krije se VELIKA TAJNA o datumu početka njihove veze!

Sada je sve jasno.

Marko Miljković
Marko Miljković, Foto: promo

Javnost intrigira ljubavna veza Marka Miljkovića i Luna Đogani, a zadrugari često u kući polemišu o njihovom odnosu.

Zorica Marković i Ljuba Pantović su danas komentarisali njihov odnos, te su otkrili manje poznate detalje o samom početku njihove veze u Beloj kući.

- Neću da mi niko mozak vređa, jer sam sto posto u pravu! - rekla je Zorica.

- Činjenica je da sam ja ustala davno i rekla da je meni sumnjivo planiranje datume za bilo kakav početak. To mi para uši! Ja ću da uđem u vezu 13. januara. Ali, sve je bilo vezano za Lunu. Ja vidim da je njima lepo, ali datum... - rekla je Ljuba.

- Ja sam to obrazložila. Njih dvoje sede kod izloga i oni šapuću na uvo i komentarišu kao da su se poljubili, a nisu. Zakačio se za Sašku, pa za Jelenu, pa za Miljanu, da bi izgurao do kraja. Dečko u prvoj sezoni ništa nije pružio. On jeste tako miran, neće da učestvuje u svačemu, neće da se komentariše - prokomentarisala je Zorica.

Ono što je Pantovićku zaprepastilo je samo jedna Lunina rečenica koja će sve ostaviti bez teksta, a onda se Zorica ponovo osvrnula na datum koji je on pominjao pre nego što je započeo vezu sa Đoganijevom.

- Ona je tad ustala i rekla da u rijalitiju služi sa je*anje. I on je ćutao kad sam ja to spomenula, jer zna da je to tako! - tvrdila je Ljuba.

- Ušli smo ovde, čim je Maja ušla bio je sa njom, pa sa Doroteom, pa sa Marijanom. On je najavljivao 13 januar, sto puta je rekao da nije sazrela ta njihova situacija. Ona je puna sebe misleći da je zvezda. Ponaša se sad kao Kija, kopira je. To je opravdano ipak, ostale su joj traume - rekla je Zorica.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi