NISMO USPELI DA REŠIMO TO, VEZA JE KRNEULA U POGREŠNOM PRAVCU Marko Miljković javno otkrio šta planira da uradi sa Lunom! KRAJ?!

Neočekivano!

Marko i Luna
Marko i Luna , Foto: printscreen

Sinoć su novinari postavljali pitanja zadrugarima, te su se dotakli čestih svađa koje su se dešavale u poslednje vreme između Marka Miljkovića i Lune Đogani. 

Jedno pitanje su novinari uputili Luni Đogani. Naime, u razgovoru sa Ljubom Pantović tokom prošle noći, Đoganijeva je dobila savet da ne treba sebe previše da troši u vezi, pa je novinare zanimlao šta blogerka misli o tome.

- Ona je sinoć prišla meni, ja sam je zamolila da popričamo i rekla mi je dosta pametnih stvari. Razmišljala sam o tome, ali ja ne umem da sačuvam ništa za sebe. Takva sam, mogu vremenom da naučim da menjam to, kako se kaže, da kalkulišem, ali mislim da sa Markom nema potrebe za tim - izjavila je Luna.

- Ja sam znao da je Luna takva, da ima takve bubice, znao sam to i prihvatio sam je takvu. Nismo uspeli tri dana da rešimo glupave nesporazme, pa je onda veza krenula malo u pogrešnom smeru, ali se nadam da će ih biti što manje, da ćemo biti kao skladan par. Ja tražim od devojke da mi da sebe u potpunosti, jer ako sebe rezervisanog dam, onda automatski imam nekog crvića da napravim haos i raskinem - odgovorio je Marko.

Evo šta su još ispričali:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi