ĐOGANIJEVA NEMA SREĆE U LJUBAVI Marko je sa Lunom samo zbog nagrade! Čekao je da preboli Slobu, a onda da uzme auto!

Katastrofa!

Luna i Marko
Luna i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

Prvi gost na radiju "Amneziji" bio je Marko Miljković zbog njegove trenutne veze sa Lunom Đogani, te je bilo vreme da se objasne neke stvari.

 

- Prvo da uđemo u laganiju temu. Ti si od početka „Zadruge“ flertovao i nekako ste bili u odličnim odnosima, ali si prilazio drugim devojkama. Napravio si neke dve, tri pričice. Zbog čega si drugim devojkama davao šansu pre Lune? - upitao je Bora.

 

- Bio sam slobodan, što ne bih davao šansu drugim devojkama. Ja sve u životu pravim spontano, sve je bilo u datom trenutku - odgovorio je Marko.

Zatim je Marko priznao da je primetio Luninu ljubomoru dok su mu prilazile druge devojke, ali nije hteo puno da otkriva. Potom je priznao od kada mu se blogerka sviđa.

Marko Miljković
Marko Miljković, Foto: E-stock

- To je bilo letos još - odgovorio je Marko.

Zatim su voditelji njemu preneli informaciju da drugi ljudi komentarišu da je Marko sa Lunom zbog taktike, te je Miljković ironično odgovorio da je on sa Đoganijevom zbog nagrade.

Luna i Marko
Luna i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

- Ma, sve je to zbog škodice - ironično je prokomentarisao Marko.

Ono što su svi čekali da čuju, jeste zašto su toliko dugo čekali da uplove u romansu, kao i da li je moguće da si desi seks između njih.

Luna Đogani
Luna Đogani, Foto: E stock

- Proračunato je sve, ona je prebolela Slobu, ja sam spreman da se upustim u vezu i sve je proračunato. Moguće je, mada Luna tvrdi malo pazar - odgovorio je Marko.

Povezane vesti

 • Korisnik: Đurđe
  16/01/2019 - 20:51
  Svi su dosli za honorar i bore se za nagradu. Svi imaju manju ili veću taktiku. Marko je govorio ironicno. Ako znate sta je ironija shvaticete da se šalio (blago rečeno).
 • Korisnik: Juca
  16/01/2019 - 19:39
  I meni se cini da je ova veza interesna sfera i nista vise.Ona ne moze bez muskarca i hoce neku pricu,a Marko prihvatio sta mu se nudi uz opstanak...na zalost...
 • Korisnik: sd
  16/01/2019 - 19:06
  Marko, kućo stara! Znamo ga još od Ene! Jedino je tada bio iskreno zaljubljen! Proračunat i prevarant! Ova euforična će eksplodirati kada to sve pukne, a pući će!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi