LUNA SPUSTILA GLAVU OD SRAMOTE Marko izvređao Staniju na najmizerniji način: Iz*ebao bih te i šutnuo!

Strašno!

Stanija i Marko
Stanija i Marko, Foto: printscreen

Sinoć je Milan Milošević postavljao pitanja zadrugarima, a jedno je bilo upućeno i Marku Miljkoviću.

Naime, Miljkovića su sinoć tokom pitanja gledalaca podsetili da je pre ulaska u „Zadrugu“ rekao da mu se sviđa Stanija Dobrojević.

- Što se tiče Stanije, fizički izgled, i te kako je privlačna devojka i simpatična, mogao bih da je izje*em i šutnem. Što se tiče mentalno, mentalno mi je ono dno dna. Eto to je moje mišljenje i nema tu šta dalje da se priča. Što se tiče Stanije Dobrojević, izje*ao bih je i šutnuo bih je da nisam sa nekim u vezi - rekao je Marko.

Stanija je bila iznervirana zbog Markovih reči.

- Ja sam stvarno mislila da se stavila tačka na ovaj konflikt, ali ja vidim ovo se nastavlja i okej. Dečko me ovde najgnusnije ponižava svojim nekim izjavama. Da, po ulasku ovde rekao je da mu se dopadam. Meni se on nikada nije dopadao i nikada ne bih bila sa njim. Jednostavno, dečko mi lepo izgleda. Dopalo mi se spolja kako on vodi tu njihovu vezu, ali meni lično je on antipatičan i ne dopada mi se – rekla je Stanija i dodala:

- Kako stvari dalje idu i ovo što je on izjavljuje, ne da mi je odbojan već počinje da bude odvratan. On bi mene da izje*e i šutne? On nije rekao „bih“, on je rekao „ja bih to uradio“, kao siguran je u to da nije u vezi sa Lunom. Marko Miško Piško ne zanosi se, u sto svetlosnih godina, budi svestan toga, ne dopadaš mi se, antipatičan si mi, odbojan si mi, a sa ovim izjavama i tvojim daljim ponašanjem odvratan si mi. To je to. Sram te bilo! Fuj! - zaključila je Stanija.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi