VIP OTKRIVA DETALJE SEKSA! Marko ima tajni plan! Evo šta želi sa Lunom!

Rijaliti programi poslednjih godina su postali najgledaniji zabavni televizijski format, a pojedini učesnici i njihove ljubavne priče svakodnevno intrigiraju publiku.

Luna i Marko
Luna i Marko, Foto: printscreen

Prošle sezone, ljubavni trougao između Lune, Slobe i Kije dugo vremena bio je u centru pažnje, a ove godine na ljubavni presto došli su neki novi takmičari. Astrolog Dušan Veličković za „VIP magazin“ otkrio je ko će ove sezone uploviti u ljubavnu vezu.

 

- Nove ljubavi su tu, samo što seks još nije pao, ali sam siguran da hoće. Kao što sam već za vaš magazin rekao, Ana Korać i David Dragojević neće moći još dugo da se suzdržavaju jer njihova veza počiva na ogromnoj seksualnoj privlačnosti. David je poludeo za atraktivnom crnkom i neće još dugo moći da izdrži bez seksa. Kada se jednom oslobode da vode ljubav pred kamerama, neće prestajati. S druge strane, Luna je pala na Markov šarm, a uskoro će on i da je odvede u krevet. Mlada blogerka se zaljubila i više nije u stanju da razmišlja racionalno, a Miljković je dečko bez manira i njemu je deo plana da što pre odvede Đoganijevu u krevet. To će mu osigurati put do finala, a i kre*anje u živom programu se odlično plaća. On je napaljeni majmun koji samo jedva čeka da opa*i Lunu - rekao je Veličković i dodao da će do kraja „Zadruge“ da padne seks i između Mikija Đuričića i Suzane Perović.

Dušan Veličković
Dušan Veličković, Foto: Privatna arhiva

- Miki je diplomirani rijaliti igrač i zna šta mu je potrebno da bi bio aktuelan. Prošle sezone mlada Nadežda bila mu je odlična seks-karta, a sada mora da nađe novu. Suzanu je uspeo da šarmira seljačkim manirima, a ako se bude još malo trudio, ubaciće je i u krevet, gde će joj pokazati da je u punoj snazi - kaže Veličković, koji je prokomentarisao i situaciju u vili „Parova“.

Miki i Suzana
Miki i Suzana , Foto: printscreen

- Učesnici rijalitija na ružičastoj televiziji će tresti krevet, ali i rijaliti igrači „Parova“ neće spavati već će ponuditi svoje najbolje muškarce koji će pokazati kakvi su ljubavnici. Da su nešto više od drugara, pokazaće denser Baki B3 i Dina Galorini. Njihov odnos je od samog početka napet i prožet je strašću. Iako je denser u braku, veoma je očigledno da mu Dina prija kao žena i da bi je rastrgao.

Baki će probati da se kontroliše, ali neće moći da odoli Dininoj senzualnosti, te kada se budu osamili i zaboravili na kamere, prepustiće se strastima. Garantujem da kada bi im neko dao da izađu napolje na pola sata, oni bi vodili ljubav u autobusu, koliko se jedno drugom sviđaju - rekao je Dušan.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi