MARKO IMAO PLAN DA SMUVA ĐOGANIJEVU? SVE JE IGRA? Marijana ŽESTOKO OPLELA po Miljkoviću: "GADI mi se! Sve nas je ISKORISTIO da bi došao do Lune!"

Istina ili samo priča ljubomorne devojke?

Luna i Marko
Foto: Screenshoot Youtube

Sinoć je u Zadruzi  bilo veoma uzbudljivo! Za potrčke su izabrani Marijana Zonjić i Marko Stolić, a potom je usledila emisija "Pregled nedelje sa Milanom Miloševićem". 

 

Tom prilikom Marko Miljković je pred zadrugarima saopštio da mu je Luna rekla kako je dobila zadatak od produkcije da pred njim glumi trudnoću i kako mu je ona to priznala.

Zbog cele situacije koja je nastala Luna je doživela nervni slom, o čemu možete pročitati OVDE , a Miljković se posle trudio da to sa njom izgladi. Marijana Zonjić je kasnije u izolaciji priznala Marku Stoliću, kao se ona divila Miljkoviću i kako su se super družili pre nego što se smuvao sa Lunom. Po prizvuku njenog glasa reklo bi se da je tu bilo malo jačih emocija od prijateljskih.

"Marko mi je lep dečko, realno je najlepši trenutno u kući, svideo mi se što je zreo", rekla je Marijana i dodala kako je on u toku veze sa Lunom pokušavao da sa njom ostvari kontakt, ali ona nije želela. 

Marijana Zonjić i Marko Stolić
Marijana Zonjić i Marko Stolić, Foto: Screenshot Youtube

"Na jednoj žurki smo mi igrali, ona (Luna) sve vreme gledala i posle mu je prišla. Ja sam tad otišla kod Tome, a Marko je rekao: "To sa Tomom joj nije trebalo". Večeras on ispada šmekerčina, sve nas je iskoristio da bi došao do Lune", rekla je Marijana, a zatim dodala da joj se gadi sada pošto je u vezi sa Lunom.

Sudeći po Marijaninoj priči između nje i Marka je bilo varnica, a ona sada zvuči kao ljubomorna devojka.

Da li je među njima bilo nečeg više ili još uvek ima? Ostaje da vidimo.

Celu situaciju pogledajte na videu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi