ODMAH OSULA PALJBU Marija Kulić se vratila u Zadrugu SAMA: Kada je ispričala kako se Miljana i Zola ponašaju napolju, SVI ZANEMELI!

Ostavila sve i došla u rijaliti!

Marija Kulić
Marija Kulić, Foto: Printscreen

Nakon što je jedan učesnik napustio rijaliti, u Belu kuću vratio se jedan stari učesnik. U pitanju je Marija Kulić koja se prvo ispričala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević u studiju a zatim uputila ka imanju.

Čim su je zadrugari ugledali u automobilu, raširili su osmehe na licima, u u prvim redovima bile su Stanija Dobrojević i Nadežda Biljić.

"Ti si me dozivala - rekla je Marija Staniji, pa je zagrlila i izljubila nju i Nadeždu.

Marija Kulić
Marija Kulić, Foto: Printscreen

Međutim, većina zadrugara je prebledela, jer ukućani nisu očekivali Mariju ove noći. Sve je zanimalo kako su nekadašnji zadrugari koji su svojevoljno pobegli sa imanja, njena ćerka Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola.

"On spava do pola četiri. Odmara, ona ga brani, kao: "Prvi put je u rijalitiju bio, mora da odmara". Pa dokle ćeš da ga braniš? Miljana me zove stalno, kaže: "Mamice, da ti umrem, da dođeš". Оna je uporna, neće da pravi svadbu dok ne vidi kakav im je život napolju", ispričala je Marija.

Kako će se Kulićka postaviti dalje u rijalitiju kada je bez ćerke i zeta, da li će popustiti ili će i dalje imati svoje čvrste stavove, ostaje nam da vidimo.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi