Aleksandra Subotić
Printscreen Youtube
Aleksandra Subotić

Printscreen Youtube

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još:

- Žena je mene četiri puta prijavljivala Socijalnoj službi za neprimerenu majku. Prošli put sam izašla iz rijalitija kada je zapaljen Karađorđev auto ispred kuće. Ljuba je tada novinarima rekla da je dete zamalo izgorelo, a to nema veze sa istinom, dete je spavalo u svojoj sobi. Žena iz Socijalne službe mi je rekla da obilaze dete svaki dan i da je obezbeđeno, da sve ima, ali smatra se da mu je život ugrožen i da, ako ja ne izađem iz rijalitija, oduzeće mi dete na privremeno vreme. Zbog toga su me izveli iz prethodnog rijalitija - ispričala je Subotićeva.

Ona je dodala da je sama sebi napravila problem sa Socijalnom službom kada je sa 17 godina rodila ćerkicu Magdalenu.

- Ja tada nisam imala pojma da dete treba da se vakciniše, nisam je nigde vodila. Zvali su me iz ambulante da pitaju da li želim da vakcinišem dete jer je to sada kažnjivo zakonom. Rekla sam da želim i kada sam je tamo odvela rekli su mi da to što je nisam na vreme vakcinisala može da bude problem u Socijalnoj - rekla je Aleksandra, kojoj je ćerka došla u posetu u rijaliti.

Komentari (2)

Ivana

14.11.2018 14:13

Deca nisu igračka. Ako je jedna maloletnica resila da rodi dete onda za isto to dete mora biti odgovorna. Žena se godinama vucara po ovim emisijama a dete čuva ko stigne a sama ne vidi nikakav problem u tome.

ja

14.11.2018 15:11

nije mi jasno sto joj do sad socijalno nije oduzelo dete ona pljuje svoju majku a kakva je ona majka