Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Pre proglašenja pobednika najbliži članovi porodice ušli su u "Zadrugu" da bi još jednom pružili podršku superfinalistima, a Nedeljka Miljković, kad je izašla, jedva je smogla snage da progovori zatečena suzama svog sina.

"Marko me je suzama dočekao i rekao mi je da je prvi put onako jako zaplakao. Nije mu bilo lako", ispričala je Nedeljka i nastavila da hvali svog sina i opisuje kako izgleda njihov odnos.

"Sve se dogovaramo i moj sin je dobar dečko, ali odluke o vezama i svom životu donosi sam. On je svoj čovek, ali me poštuje kao svog roditelja. On zna i to vrlo dobro da ima moju podršku u svemu što odluči i uradi. I kad pogreši, snosi posledice, a ja sam tu da ga utešim i ohrabrim. To je obaveza svake majke", rekla je Nedeljka.

Luna Đogani i Marko Miljković

E-stock/Ivan DOBRICIC

Foto: E-stock/Ivan DOBRICIC

Iako je Marko pred samo finale rijalitija stavio tačku na turbulentnu vezu sa Lunom Đogani, njegova majka kaže da je bez obzira na to osetila potrebu da zagrli i poljubi blogerku.

Nedeljka Miljković

Printscreen

Foto: Printscreen

"Lunu sam poljubila jer sam tako želela. Ja sam njoj prišla u toku superfinalne večeri dok je bila zagrljena sa majkom. Tako sam odlučila dok sam se spremala da dođem iz Brusa. Šta će sa njom i Markom biti to ne znam i to je njihova stvar, ali ako bude izabrao da nastavi sa Lunom ja ću je svim srcem prihvatiti. Nisam ja pozvana da merim ko je u pravu i da budem sudija u njihovim odnosima, ali Luna ima mnogo osobina zbog kojih mi se sviđa", rekla je Nedeljka i objasnila:

"U Brusu svi podržavaju Lunu jer je to malo mesto u kojem svi znaju Marka i smatraju ga uspešnim mladim čovekom koji se u velegradu bori za sebe i snalazi u takvom okruženju, a dolazak poznate devojke iz velikog grada kakav je Beograd u Brus svima imponuje. Takođe, i meni kao i mojim sugrađanima bi bilo mnogo drago da je Luna Markov izbor. Ne mogu da vam opišem koliko sam bila srećna dok su Luna i Marko bili u ljubavi i dok su bili usmereni jedno na drugo, bez obzira na uticaje javnosti i okoline", zaključila je Nedeljka Miljković.

BONUS VIDEO:

Nataša Bekvalac MORALA da izbaci scene gde je BRINETA: Otkrivamo sve TAJNE spota "Dođi mami"