Zadruga
Printscreen
Dorotea Jovanović

E-stock

Dorotea Jovanović, Foto: E-stock

Pročitajte još:

Dorotea Jovanović

Alo!/Dejan Briza

Dorotea Jovanović, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Brak Doroteinih roditelja bio je na klimavim nogama jer je njen otac imao ozbiljne probleme sa zakonom. Dragana se u tom trenutku sama nosila sa tinejdžerkom i posle nekog vremena je došlo do tačke pucanja. Devojka je bila željna izlazaka i druženja, a majka joj je to branila. Dorotea je jednu noć izašla u grad i do zore se nije javila. Po dolasku kući usledile su stravične batine, koje su, kako smo kasnije saznali, trajale više od dva sata - priča izvor i nastavlja sa šokantnim detaljima:

Dorotea Jovanović, Mina Vrbaški

Printscreen

Dorotea Jovanović, Mina Vrbaški, Foto: Printscreen

- Čim je Dorotea ušla u stan, počela je tortura. Dragana je nije pustila ni da objasni gde je bila i zbog čega se nije javljala, već je odmah počela da je šamara i da je čupa. Kada je devojka pokušala da se odbrani, bacila ju je na pod i šutirala, udarala je po telu i licu i nije stala dobrih sat i po - dva. Toliko ju je tukla i udarala po licu da joj je čak izbila i nekoliko prednjih zuba. Vrištanje i zapomaganje nesrećne Dorotee niko nije čuo, ali je, na sreću, posle nekog vremena uspela da pobegne i da se zaključa u kupatilo - kaže izvor i otkriva da je Draganu posle nekoliko dana policiji prijavila majka Doroteine drugarice. 

- Dorotea ništa nije ni morala da im kaže, ljudi su bili zgroženi čim su videli modrice na njenom licu. Uzeli su telefon u ruke i pozvali policiju, nakon čega je pokrenuta istraga, a Dragana je posle mesec dana u pritvoru prebačena u požarevački zatvor, gde je ostala nešto više od pola godine - priča izvor i navodi da je porodica zataškala nasilje i krenula dalje kao da se ništa nije desilo.

- Dorotea je nekoliko nedelja posle majčinog povratka nekako je uspela da joj oprosti zlostavljanja. Kako je njen otac uhapšen iste godine, bile su osuđene jedna na drugu. Video sam da ju je Dragana ispratila u rijaliti i nadam se da se nasilje u toj porodici nikada više neće ponoviti - zaključuje izvor za "Alo!".

Komentari (2)

boba

25.11.2018 08:00

Da te je tukla bila bi ti bolja.

nedjo

25.11.2018 11:32

izgleda nije je dovoljno tukla...