Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Izgleda da nema mira u odnosu između Lune Đogani - Davida Dragojevića - Aleksandre Subotić. Sada se u čitavu priču uključio i tata Karađorđe Subotić koji je rekao blogerki da ostavi njegovog zeta na miru, a zbog toga se Đoganijeva rasplakala.

Pored brata Adama Đoganija i Jelene Krunić, tešili su je upravo - David i Aleks.

Pročitajte još:

 

- Šta mi je sve rekao... Kaže mi da je Aleksandra tužna zato što ja igram sa Davidom. Ona je zato nesrećna, rekao mi je. Ti meni ne daš da ja doprem do svoje ćerke! Ti si problem! I to mi je rekao! Kako uopšte čovek sa toliko godina može da priča takve priče? Stalno sam ja neki problem! Vidim ja da me je nešto čudno gledao čitavo veče. Da li ja Sandra radim nešto pogrešno? Molim te mi reci - kroz suze je govorila Luna, a Aleks joj je dobacila da nema nikakvih problema i da ih ima - ona bi joj to direktno rekla.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Embed the video LUNU NAPAO KARADJORDJE DA SE OKANE DAVIDA Autoplay ON OFF

Komentari (2)

Maki

16.11.2018 20:16

Mi svi vidimo ono što i Karadjordje - da "ljubavnica" ne miruje! Luda je za Davidom, svidja joj se mnogo, koristi svaku priliku da bude u njegovoj blizini, igra izazovno pred njim, sneška mu se, iako je tu i ljubomorna Aleksandra, a što je najgore - i David nije ravnodušan, blenta joj iza Aleksinih ledja, uzvraća! Luna džaba plače, ljubav kao i grip ne mogu se sakriti! Njeni snovi i fiksacija su sada o Davidu, pa šta bude. Opet se uvaljuje u tudji život i probleme...

Boro

17.11.2018 21:30

Svi vide da je Luna zaljubljena u Davida.