"BILI SMO PIJANI..." Lunin bivši ne želi da ćuti! Progovorio o se*su pre rijalitija, blogerka će morati da raščisti račune spolja!

Prokomentarisao blogerkinog novog dečka Marka Miljkovića.

Luna Đogani
Luna Đogani, Foto: printscreen

Luna Đogani prošle nedelje u "Zadruzi" otkrila je svom, sada već bivšem dečku Marku Miljkoviću da je pred ulazak u rijaliti imala seks sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

 

Gastoz je sada prokomentarisao njen odnos sa Miljkovićem, a onda se dotakao i tog famoznog seksa, o kojem se priča već mesecima:

 

- Samo da su zadovoljni, da su srećni brate, da mi je Luna srećna i da je on čuva tamo. Ja nju mnogo volim i poštujem. Što se tiče tog seksa, ja nisam čuo da je ona to izjavila. Znam da postoji neki klip ali nigde ona tu ne kaže da smo mi imali seks. Čim izađe, moraćemo to da raščistimo - kaže Gastoz i dodaje:

Luna Đogani, Nenad Marinković Gastoz
Luna Đogani, Nenad Marinković Gastoz, Foto: Printscreen

- Inače se muškarci hvale da su spavali sa devojkama, a ne obrnuto, ali izgleda da je došlo neko drugo vreme. Ne znam šta je tu bilo, nisam obratio pažnju. Ne znam da li je bilo tog seksa, hoću da znam isto kao i vi. Moraću da je pitam, možda smo bili pijani... - rekao je Gastoz kroz smeh.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi