SLEDI DISKVALIFIKACIJA?! Luni unošene informacije u rijaliti, a evo ko joj je sve prenosio! Istina izašla na videlo!

Nije više mogao da ćuti!

Luna Đogani
Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Pevač i ujedno Lunin otac Gagi Đogani odlučio je na svom Instagram profilu napiše sve ono što nije smelo da izađe u javnost. OVDE pogledajte kakva tajna poruka je stigla Luni od Kije!

 

Naime, za sve Lunine greške u rijalitiju Gagi je optužio Anabelu:

- Situacija je sledeća: Luna je izmanipulisana. Majka kraljica je stalno bila u vezi, preko Pečenice, sa Lunom i prenosila svoje želje. Detetu je dodatno nabijen pritisak i osećaj krivice. Čuli ste Lunu ?! Njena majka nije dobro. Ona nikada nije bila za vezu Lune i Marka. Za mene je to užasno i neshvatljivo. Bio sam protivnik tih stvari! Borio sam se protiv svega toga, ali nju ne može niko da zaustavi. Ona je glavna, ona se pita za sve, ona sve vodi. Ja, kao Lunin otac, nisam uopšte uključen u stvari koje se tiču mog deteta. Sve to što njena majka radi, uništava celu porodicu i sve oko nas. Pre ulaska u "Zadrugu 2" bio je dogovor da Anabela bude isključena iz svih tema vezanih za rijaliti, zato što može da poremeti Lunu. Luna je to sama zahtevala. Ali je majka nije poslušala! Ona je svih devet meseci 100% iz pozadine bila u kontaktu sa svojim botovima, koji su zajedničkim snagama radili na štetu Lune. Bavili su se Markom. Slušala je njih šta Luna treba da radi i bila je opsednuta Markom. U par navrata sam joj rekao da to tako ne može. Tu ženu niko ne može da zaustavi. Morao sam sve ovo da kažem, dosta sam ćutao. U pitanju je moje dete, koje se tamo raspada i koje pati. Moja dužnost je da vam ovo prenesem. Morate da znate da Luna ovde nije apsolutno ništa kriva. Sve za svoje dete! Samo istina - napisao je Gagi.

gagi đogani
gagi đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Postavlja se pitanje da li Luna može biti kažnjena diskvalifikacijom, s obzirom na to da su joj prenošene informacije iz spoljnog sveta. Pogledajte OVDE kakvu grozotu je uradio David, a kamere su ga snimile!

Povezane vesti

 • Korisnik: Dera
  01/06/2019 - 00:17
  Diskvalifikacija za Lunu.
 • Korisnik: ajde
  31/05/2019 - 15:14
  Pa vreme je za diskvalifikaciju. Luna nije ravnopravni ucesnik rijalitija sa drugim zadrugarima.
 • Korisnik: Boro
  30/05/2019 - 21:53
  Luna je jaca od Vucica,nemoze joj niko nista jer sve je ovo los scenario.
 • Korisnik: Grga Pitić
  30/05/2019 - 18:55
  kada će Gagi i Anabelu da diskvaligikuju, nisam razumeo najbolje?!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi