Luna i Kija
Screenshoot Youtube
Luna i Kija

Screenshoot Youtube

Luna i Kija, Foto: Screenshoot Youtube

Pročitajte još:

- Mamice! - uzviknula je ona, a ubrzo je stigla i njena mlađa sestra Nina, na šta je Luna reagovala suzama, ali i oduševljenjem.

- Ninaaa! Izvini što si me gledala onakvu - rekla joj je Luna grleći je.

Luna i Anabela

Screenshoot Youtube

Luna i Anabela, Foto: Screenshoot Youtube

- Mama, da li si čula šta želim da uradim kad izađem iz "Zadruge"? Želim da snimim pesmu i postanem pevačica. Znači, nađi mi neku dobru pesmu, imam plan i želim da budem popularna! Izdržaću ovde, idem do kraja i znam zašto sam ušla. Bilo mi je teško na žurki, ali trebalo mi je da ga vidim i da sada budem okej - rekla je Luna, a Anabela ju je podržala.

- Ceo život je pred tobom. Srediću ti to, naći ćemo pesmu i krećemo iz početka. Samo moraš da prestaneš da piješ alkohol, molim te - rekla je Anabela, a Luna se pohvalila kako uskoro prestaje da pije lekove.

- Rekao mi je Zoki da za 15 dana prestajem s terapijom. Inače, Anabela je u studiju prokomentarisala Lunin susret sa Slobom i kroz suze rekla da njemu ništa ne zamera.

- Ja sam mislila da će da se pojavi onaj Sloba, džentlmen i zaštitnik kog smo zavoleli. Nisam očekivala ni da će Luna tako reagovati, ali trebalo je da izbaci taj otrov. Priželjkivala je njegov dolazak, samo da zna da ima njegovu podršku, prijateljski, ništa dalje. Ona je svesna da je to gotovo, ali očekivala je da će videti prijatelja. Ponosna sam na nju i trebalo je da izbaci ovaj otrov iz sebe - rekla je Anabela. Kija Kockar je prokomentarisala Luninu želju da postane pevačica.

- Sve najbolje želim Luni. Dalje me taj cirkus ne zanima - kratka je bila pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga".

 

Komentari (8)

Natalija

24.11.2018 08:35

Ovde je zamena teza. Kija je htela sa Slobom da bude kao Anabela sa Gagijem...

Maria

24.11.2018 12:05

@Natalija - Anabela nije nista radila Gagiju. On je prirodno glup i tup. A malo pomogla gudra.

lili

24.11.2018 09:43

Da joj sve najbolje želi,sigurno ne...A što se tiče cirkusa,i ona je bila član tog "cirkusa"...Ni ova folirantkinja Luna nije bolja.Uopšte ne verujem da TOLIKO pati,ne gubi ona vreme,te Gastoz,te Miljković, misteriozni x na letovanju,i ko zna još...Ona želu ulogu žrtve,da pobedi...Daaa,pod alkoholom je lako ishisterisati,a ovako,nigde suza..

wow

24.11.2018 10:56

...mama ne ume ni sebi naci dobru presmu, sta ocekivati za Lunu...

Nadja

24.11.2018 11:09

Nasla je ko ce knjigu da napise, sad mora da nadje ko ce da peva umesto nje.

bambam

24.11.2018 12:33

Pa taj te je "cirkus" lansirao u nebesa pa sad možeš da pljuješ po rijalitiju i rijaliti učesnicima jer si spisateljica, pevačica i ugledni i kompetentni član žirija.Zatvori ta sarkastična usta Kijeno.

nedjo

24.11.2018 14:49

otišlo sve u tri lepe...

??????

24.11.2018 15:51

Popeli ste nam se na vrh mozga pisuci tekstove o tri lazova : cepulji , balvanu , sexsulji . Zaradise ogromne pare lazuci, histerisuci , patetisuci.....Pfuj , pfuj, pfuj !