Luna Đogani
printscreen
Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Pobednica "Zadruge 2" papreno je platila dve pesme kojima želi da osvoji domaću scenu, a planira da uloži još 9000 evra u svoj fizički izgled.

Ona je odlučila da "ode pod nož" i potpuno promeni fizički izgled, kako bi bila tip-top za nastupe koji je očekuju od septembra.

"Čim je napustila "Zadrugu", otišla je sa majkom Anabelom Atijas kod poznatog beogradskog plastičara da zakaže operacije. S njim je dogovorila ugradnju silikona početkom avgusta, a to će je koštati 3200 evra. Luna već godinama želi da poveća grudi, pošto smatra da će sa bujnim poprsjem imati više samopouzdanja. Pored toga, volela bi da ima "mačkaste oči", a za ovu korekciju će morati da izdvoji oko 1500 evra. Takođe, rekla je hirurgu da želi da uveća jagodice, što košta dodatnih 800 evra", otkriva navodno dobro obavešteni izvor.

Luna Đogani

printscreen

Foto: printscreen

Prema njegovim rečima, Đoganijeva je već počela sa sređivanjem.

"Mada ima samo 23 godine, nedavno je bila na botoksu, kako bi ispeglala sitne borice i zategla kožu. Za to zadovoljstvo iskreširala je 500 evra. Takođe, kod frizera je stavila novu nadogradnju kose. Reč je o prirodnoj kosi, koja je dosta skupa, što ju je izašlo oko 3000 evra", priča izvor i dodaje:

"Luna planira da se ozbiljno posveti muzici. Već je ugovorila nekoliko nastupa od septembra. Kako bi bila savršena u spotovima, ali i na svirkama, promeniće lični opis. Ova transformacja nije jeftina, koštaće je oko 9000 evra", tvrdi sagovornik.

BONUS VIDEO:

Prvi pobednički intervju Lune Đogani, besna kao ris na Marka Miljkovića!