Luna Đogani, Marko Miljković
Printscreen
Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

- Primetio sam Luna da si bila tužna danas, zato te i zovem da malo porazgovaramo i primetio sam da si razgovarala sa Markom - započelo je razgovor Drvo mudrosti.

- Danima sam tužna, to je valjda i normalno kad se sa nekim raziđeš. Ljudi me pitaju šta mi je, ja ne znam da li sam ja jedina koja pati, koja plače i nemam pojma više. Kao i uvek, jutros kad smo bili ovde, u trenutku sam osetila energiju između nas dvoje, hrišćanski je praznik, mislila sam oko toga, da se danas prašta, videla sam mu u očima što sam videla kada sam se prvi put zaljubila u njega. U tom trenutku sam dobila nadu neku. Mislim da sam zaslužila razgovor i lepo je pričao sa mnom, i sad mi je jasno sve. I dalje sam tužna, ali proći će, kako on kaže odgovorila je Luna.

Luna Đogani

Screenshot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshot Youtube

- Njemu je ego i ponos jači od ljubavi, mislim da on u glavi misli da nisam za njega. Ja znam da mene Marko voli, ja to osećam, to niko ne može da oseti sem mene. On je meni rekao da ja ne znam šta je ljubav i da će on dati sve od sebe da će me naučiti šta je ljubav. Međutim, on mene ništa nije naučio, on je samo još više dokazao da ja ne treba nikome da verujem, nijednom muškarcu, i da ne treba da dajem sebe 100 odsto i da ne treba da verujem u bajke da će neko da me voli. On mi je rekao da je ljubav za njega poštovanje, seks, poverenje, razumevanje i te neke emocije, on kaže da u našoj vezi nije bilo poverenja. Kad meni on daje konstantno povod da mu ne verujem, kako onda da mu verujem? Za mene je ljubav samo da bez obzira na sve kakva je to osoba, ako osećaš da je to, budeš tu, ja do sada nikad nisam takvu ljubav osećala. Zato i mislim da je to moj najveći problem, možda je vreme da prestanem da tražim, da pustim da samo to dođe do mene. Nije mi dao da ga volim - ispričala je blogerka.

Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Printscreen

Potom je Drve mudrosti upitalo Lunu koju bi pesmu posvetila Miljkoviću, te je ona imala obrazloženje o svojim emocijama oko izbora numere.

- Nije posvećena za njega, ali mnogo volim tu pesmu. Stvarno je posvećena meni. Ako može od naše Zlate pesma ,"Produžavam" - objasnila je Luna.

Komentari (3)

Vesna

28.04.2019 22:39

A ona nije ništa kriva? Ona je počinjala sve svadju. Vređala ga za crnim stolom pred svima. Zbog nekoliko pogleda u pravcu grupe devojaka napravili da je to flert, pipanje, stipanje, očijukanje, prevara, poljupci, seks pred svima u kockarnici. A NIČEGA NIJE BILO. Zaneli se svi.

JA*

29.04.2019 08:22

Umesto sto sazaljeva samu sebe , bolje bi joj bilo da uvidi da nisu uvk drugi krivi ,vec ona SAMA !!!!

Olgica

29.04.2019 12:09

Glupa devojka smatra da je nepogrešiva i da su za sve krivi Sloba i Marko. Neka proba sa Djeksonom kad izadje.