Luna Đogani i Marko Miljković
Dejan Briza
Luna Đogani i Marko Miljković

Dejan Briza

Luna Đogani i Marko Miljković , Foto: Dejan Briza

Iako su pokušali da nas izbegnu, nisu uspeli, a kada je beg propao, strpljivo su pozirali fotografima. Osmeh na njihovim licima bio je dovoljan da znamo da su oboje presrećni što odlaze na odmor, a Luna je za „Alo!“ otkrila da su jedva dočekali odmor i da su veoma srećni što će napokon biti sami i što će imati sedam dana da se ne razdvajaju.

PROČITAJTE JOŠ:

- Oboje smo premoreni, i psihički i fizički. Ovo je došlo u pravo vreme. Da se posvetimo jedno drugom, ugasimo telefone i zasluženo odmorimo - rekla je Luna i dodala da joj je muka što ljudi stalno pokušavaju da ocrne njenu vezu s Markom.

Luna Đogani i Marko Miljković

Dejan Briza

Luna Đogani i Marko Miljković , Foto: Dejan Briza

- Poslednjih desetak dana slušam da smo Marko i ja raskinuli i da ne idem sa njim na more. O nama se svaki dan kuju teorije zavere... Čim ne objavim fotografiju sa Markom, odmah krenu priče da nismo zajedno, da me vara i tako sve u krug. Evo, baš sada pred put smo imali jednu situaciju. Marko je objavio fotku iz frizerskog salona i odmah mi je stiglo dosta poruka zašto smo raskinuli, da li je istina da sam ga ispalila i da ne idemo na more, i to samo zbog jedne beznačajne fotografije. Muka mi je od toga - otkrila je Luna u razgovoru za naš list.

I dok je rijaliti zvezda davala intervju, njen brižni dečko Marko otišao je po sladoled kako bi njegova devojka mogla da se rashladi po vrelom danu.

Pre nego što smo ih ispratili do pasoške kontrole, Luna je otkrila i da sa Miljkovićem ne pravi ozbiljne planove za budućnost i da samo razmišljaju o sadašnjosti.

- Ništa ne planiramo, samo želimo da našoj ljubavi damo šansu sada kada nismo 24 sata pred kamerama. Svi nas pitaju da li planiramo venčanje, a ja ponavljam po stoti put da ne planiram da se udam za Marka, a kamoli da mu rađam decu. Nije to još za nas - otkrila je pevačica.

BONUS VIDEO:

Nadežda Biljić progovorila o Mikiju Đuričiću, ali i o ulasku u Zadrugu 3!

 

Komentari (1)

Tetka

05.08.2019 15:22

Njemu je krajnje vreme za brak. A Lunu baš briga. Ne želi da mu rađa decu.