Luna Đogani
Screenshot Youtube
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Zadruga Željko Mitrović ulazak

Alo!

Zadruga Željko Mitrović ulazak, Foto: Alo!

 

Ona je agresijom i paničnim postupcima široke narodne mase podsetila na učešće u prvoj sezoni rijalitija, kada je imala buran odnos sa bivšim dečkom Slobodanom Radanovićem, a kako Rijaliti saznaje, blogerka je u više navrata mešala antidepresive i alkohol, pa je na kraju završila na ispiranju.

Kako se dalje navodi, Luna je pre dve nedelje na žurki medikamente pomešala sa vinom, pa je posle histeričnog napada završila na ispiranju jer je dobila napa i govorila da će umreti, pa je produkcija omogućila da joj se ukaže pomoć.

- Luna obožava kad produkcija organizuje žurku, pa tada svaku priliku koristi da popije iako zna da ne sme. Jednom se toliko napila da je odjednom izletela u dvorište i počela da lupa na kapiju. Vrištala je da joj nije dobro i da hitno mora napolje jer ima osećaj da će umreti. S njom je odmah izleteo i Marko, koji se obratio produkciji i obezbeđenju rečima da situacija nije nimalo naivna i da doktori hitno treba da pregledaju Lunu. Nisu smeli da joj daju terapiju jer je imala toliko alkohola u krvi, pa su je izveli na ispiranje pošto je to bio jedini način da joj pomognu. Od tada je Marko stalno podseća da ne treba da pravi gluposti i da pije - završava izvor.

Luna, Marko

Screenshot

Luna, Marko, Foto: Screenshot

 

 

Komentari (1)

Adem

28.05.2019 10:22

Glumila pa izašla da se dogovori sa Anabelom oko Zadrugovizije.