Luna ponovo plače
Youtube Printskrin
Luna ponovo plače

Youtube Printskrin

Luna ponovo plače, Foto: Youtube Printskrin

Još u prvoj sezoni "Zadruge" blogerka Luna Đogani imala je problema sa kosom i nadogradnjom, te je pre ulaska u drugu sezonu rijalitija Luna dogovorila sa produkcijom da joj svake druge nedelje dovede frizera kako bi je isfenirao.

U toku dana, Đoganijeva se požalila da produkcija ne poštuje dogovor, te je direktno u bubicu izgovorila sledeće reči:

Pročitajte još:

 

- Hvala za frizera kog ste doveli za mene da me isfenira, kao sto je bio dogovor inače... Jednom u dve nedelje - besno je poručila Luna, zbog čega se ponovo našla na meti loših komentara na društvenim mrežama jer ponovo nalazi izgovor za to što ne vodi računa o kosi, dok je pre samo par nedelja isprozivala cimerku Marijanu Zonjić upravo zbog toga.

 

Komentari (7)

Lola

21.10.2018 23:35

Ostavite dete na miru. Dosadni ste!

Toša@Lola

22.10.2018 00:02

@Lola - To nije dete to je vrištalina i histerično derište,ona nije ni D od deteta.

Kata

22.10.2018 00:20

@Lola - Dete??!Nekad bila,sad je vec iskusna teta...

mini

22.10.2018 00:53

Vi odvratni Kristinini fanovi samo pisite protiv Lune,ali samo to i mozete...LUNA je bomba,prelepa devojka,iskrena...steta sto se zaljubila u odvratnog momka,loseg coveka...Zaista za nju je neki urban frajer,a ne ovaj seljak ,ali nema veze bar im je pomogla da budu poznati,jer su to jadnici uvek zeleli...LUNA LEPOTICA

Marina

22.10.2018 02:36

Suluda i nenormalna, histerična, nevaspitana, nedoučena i nedovršena devojčura, koja nema blama da uradi šta god joj padne na ludu pamet! Ovakav bahatluk i mafijanje, pri tome, aljkavost i štroka, nisu još vidjeni kod mlade devojke ovako javno, do sada, zbog toga joj se ljudi i iščudjavaju, zanima ih dokle će da ide... Djogaji su mulj...

mini

22.10.2018 15:03

Luna je prelepa kakvu god kosu ima.Neka vide kosu kod svoje ljubimice,katastrofa...dugo nisam videla ruzniju zenu od ove Kristine.

Maja

22.10.2018 15:20

Ne znam stvarno kako vas više nije sramota da pišete laži. Devojka redovno pere kosu, to što ima zdravstveni problem je posebna priča. Nije za ismevanje.