IZLAZI ISTINA NA VIDELO Luna ISPLJUVALA Gastoza u programu uživo! Pa ispričala do detalja šta joj je uradio u Turskoj!

Šok!

Luna i Gastoz
Luna i Gastoz, Foto: printscreen

Danas je Milan Milošević posetio zadrugare, gde im je postavljao i pitanja. Prvo pitanje je postavio Luni Đogani, a glasilo je "Da li te je zabrinula poruka koju si preko Milana dobila od Gastoza da treba da se čuvaš Matore".

- Nije me zabrinula nimalo. On je meni rekao da mi je Gastoz poručio da se sklonim od Matora jer mi ona nešto sprema. Ja sam samo klimnula glavom, posle sam odmah rekla Jovani da ona zna. Šapnula sam joj, ona je bila u čudu. Jovana mu je to rekla tek kad je krenuo kući, on je rekao da to nije rekao na taj način. Jovana je poslednja osoba koja bi meni nešto uradila, to sam iskulirala - rekla je Luna. A kako je blogerka reagovala kada je ugledala gastoza u Zadruzi, čitajte OVDE. 

- Ja sam znala za tu poruku, sa Gastozom sam komentarisala to kad je došao ovde na žurki. Kad je Milan izlazio ja sam ga pitala šta je to, on se zbunio i rekao "Nije tako, nije u lošem kontekstu", ja znam da nije u lošem kontekstu jer Nenad sve zna što se tiče moje i Lunine svađe i sve. Milan je poslednja osoba sa kojom treba to da pričam, pitaću Nenada kad izađem, nisam pridavala značaja tome - objasnila je Jovana Tomić Matora. Šta je Nenad Marinkovć Gastoz ispričao nakon što je izašao iz Zadruge, saznajte OVDE. 

- Jovana je poslednja osoba u koju bi trebalo da sumnjam. Da je htela da uradi nešto već bi davno uradila. Ne mislim da je to dobronamerno, ili Milan to laže, ili je on (Gastoz) slagao. Neće me zanimati ni posle, ja sam sa tim čovekom završila svakako, saznala sam šta je radio posle žurke ovde, ološi mrš iz mog života. Mi smo bili u Turskoj on mi je pokazao poruku koju je Jovana poslala, on je i te kako dvolična osoba - zaključila je Đoganijeva.
Detaljnije o svemu pogledajte u simku koji sledi.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi