NISU BIRALI REČI! Luna i Toma se OPAKO posvađali, pa Marko ZAPRETIO: Jedina je*ačica si ti, nabij sebi u guzu!

Pljuštale uvrede!

Luna Đogani
Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Nakon što je Savo pokušao da objasni zašto se udaljio od Lune Đogani koji su bili nerazdvojni, u razgovor se umešao Tomislav Panić koji je rekao da je Savo Lunin fan, zbog čega je izbila žestoka svađa u Beloj kući.

 

"Ti iz mog ugla deluješ kao fanatik Lune Đogani. Ušao si kao njen fan! Ti nećeš sam da prizanaš da se osećaš zapostavljeno", rekao je Toma.

"Ja nisam njen fan, ja sam samo pratio priču prvog rijalitija i bio na njenoj strani. Meni je porodica Đogani pomogla u karijeri. Znam celu njenu porodicu", pričao je Savo.

"On je imao komunikaciju sa mojom majkom, šta je problem? Ja sam bila fan Marka Miljkovića, gledala sam njega i Enu, bili su mi slatki! Što ti imaš potrebu mene da provociraš za stolom, a na ostrvu si prema meni kao mala bubica" obratila se Luna Paniću.

"Zato što nemaš dobro mišljenje o meni. Ja sam čovek prema tebi. Izvini zvezdo! Nisam prepoznao da se ja tebi uvlačim u d*pe! Ti si meni pričala bebeći, a ja ti ništa nisam odgovarao. Ti si patološki lažov i folirant", naveo je Toma.

Luna i Toma
Luna i Toma, Foto: Screenshoot Youtube

Nakon ovoga, nastala je žestoka svađa između njih dvoje, a pale su i veoma teške reči.

"Ti ne možeš da prežališ što nisi bio sa mnom. Ološu jedan raspali", urlala je Đoganijeva.

"J*bačice sa stolice", odbrusio je Toma.

"Budeš li mi se obratio na ostvru, baciću te u jezero! Kačiš se na mene, a na ostvru si ok sa mnom. Umešao si se u moju temu, ja tebe ne diram, ne komentarišem! Zašto me diraš kad ja tebe ne vidim? Šta hoćeš više od mene? Nisam htela da budem sa tobom, preboli to. Ja sam za tebe j*bačica, ali ti me nikad nećeš j*bati, ćao doviđenja! Evo ti k*rac, možeš da me j*beš samo u snovima", ponavljala je Luna, pokazivajući mu srednji prst.

 

"To nabij sebi u g*zu", rekao je maneken.

"Pipni ti g*zu, proveri da ti neko nije nabio đ*ku! J*baću ti mater budeš li mi se obratio na ostrvu", bila je besna Luna.

Marko Miljković osetio je potrebu da zaštiti svoju devojku, pa se suprotstavio svom bivšem prijatelju.

Luna i Marko
Luna i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

"Jedina j*bačica ovde si ti, Tomislave Paniću. Ja bih te zamolio da obratiš pažnju na ponašanje, jer Marko Miljković nije osoba koja preti u rijalitiju", rekao je Marko .

"Zaljubio se u Marka ne može da preboli što je sa mnom! Niko te ne voli", urlala je Luna.

"Pozdrav za Kijevce i pozdrav za Kiju", rekao je Toma, što je zadrugarku dodatno isprovociralo.

Luna Đogani, Savo Perović
Luna Đogani, Savo Perović, Foto: Printscreen

"Vidi kako sam se potresla! P*čko p*derska jedna, glasajte za Tomu on nema svoje glasače", rekla je Đoganijeva.

"Zahvali se svojoj divnoj majci što imaš divnu majku koja se stvarno bori sa tobom. Ja nju gotivim, znam da i ona mene gotivi", naveo je Panić.

"Nemoj da mi pominješ majku, ona tebe ne gotivi! Ona bi ti glavu razbila kad tako pričaš sa njenom ćerkom! Ti si zaljubljen u Marka Miljkovića, p*derčino jedna raspala", vikala je Luna.

Evo kako je to izgledalo:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi