Luna Đogani i Marko Miljković
E-stock/Ivan DOBRICIC
Luna Đogani i Marko Miljković

E-stock/Ivan DOBRICIC

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: E-stock/Ivan DOBRICIC

Luna Đogani, pobednica druge sezone rijaliti programa "Zadruge" i Marko Miljković, koji je osvojio drugo mesto, privukli su veliku pažnju javnosti tokom boravka u impresivnom gradu nadomak Beograda. Njihova veza, koja je trajala skoro šest meseci, bila je veoma burna, a milionski auditorijum pratio je njihove uspone i padove iz dana u dan.

PROČITAJTE I:

 

Ipak, samo dan pred veliko finale, koje je održano 6. jula, Luna i Marko su imali veliku svađu koja je rezultirala raskidom. Svi su se pitali da li će se njih dvoje pomiriti pred finale, ali se to nije desilo ni tada, kao ni nekoliko dana nakon toga.

Luna Đogani

E-Stock/Mirko Rodić

Luna Đogani, Foto: E-Stock/Mirko Rodić

Tokom Markovog gostovanja u emisiji "Narod pita" samo dva dana nakon završetka "Zadruge", on je najavio da će Luna i on obaviti ozbiljan razgovor 14. jula, što je dan kada bi oni obeležili šest meseci veze. Kako je to bilo juče, svi su se pitali da li je došlo do pomirenja, a Luna je, gostujući u emisiji "Premijera - Vikend specijal" ispričala da će sve detalje otkriti u emisiji "Narod pita". I to će se i desiti večeras, uživo na televiziji Pink!

Naime, Luna i Marko večeras će biti gosti voditelja Milana Miloševića, a ovom prilikom ćemo saznati šta se sve izdešavalo među njima otkako su napustili Zadrugu, da li su se videli, razgovarali, a možda čak i pomirili!

Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Marko Miljković, Foto: Printscreen