Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

 Ona se sve vreme jadala svom dečku, koji ju je pažljivo slušao i tešio.

- Umorna sam! Jako sam nervozna. Nemam više snage da se pravdam. Rekla istinu ili lagala, isto mi je. Ja jedino ispadam najgora. Ja sam večeras shvatila, šta god rekla, osudiće me. Ne vole me. Isto mi je, ja sam uvek k*rva pa sam k*rva! Da sam prišla sinoć ispala bih debil, nisam prišla ispala sam loša. Uvek ću da budem k*rva, ljubavnica, dr*lja... Uvek! Osećam se loše! Šta da ti pričam? Ne može meni niko da pomogne, to je ostalo tu i to ne može da se ispravi - rekla je Luna.

Marko je ipak bio mirniji i pokušao da realno sagleda situaciju.

- Ja sam tebi rekao da njima možeš da pričaš šta hoćeš za stolom, ja tebi ne zameram. J*bi ga, šta da radiš! Sve može da se ispravi. Ovde možeš da sagradiš karijeru koja će da ti znači u celom životu. Ja sam video da si prestala da odgovaraš - pričao je Marko.

 Luna se nije smirivala pa je nastavila da plače i brine za to šta će reći njena porodica.

- Nisam jaka! Umorna sam! Našla sam slobodnog dečka, zaljubila sam se i to opet ne valja! Opet se priča da me ti koristiš. Traume su mi ostale. Kada je počelo veče, ja sam se vratila u ono vreme. Izgubila sam se. Pomislila sam da sam u prvoj Zadruzi. Uplašila sam se! Moja porodica zna šta sam ja napolju doživela. Svaku noć sanjam tatu i gluposti - istakla je Luna.