Anastasija Ražnatović, Luna Đogani
Marko Đoković/Dejan Briza/Alo!
Anastasija Ražnatović, Luna Đogani

Marko Đoković/Dejan Briza/Alo!

Foto: Marko Đoković/Dejan Briza/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Dobro je poznato da su Luna i Anastasija bile veoma bliske, ali su pre nekoliko godine prekinule prijateljstvo. Mnogo se spekulisalo o tome šta je bio razlog za prekid njihovog druženja, a kako se navodilo, u pitanju je bio dečko sa kojim je Anastasija bila u vezi, a kome se navodno Luna nabacivala.

Ni Luna ni Anastasija se nikad nisu oglašavale ovim povodom, a u javnosti kruži priča da se na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom Luna izjavljuje ljubav Ražnatovićevoj, koja je uporno ignoriše, a zatim je odgurne od sebe, a koji je navodno nastao neposredno pre nego što su njih dve prestale da se druže.

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Mi smo odlučili da kontaktiramo Lunu i da saznamo šta je zapravo istina i šta se dogodilo među njima, a ona je sve navode kategorički demantovala:

"Neću više da pričam na tu dosadnu temu. Drago mi je da ona zna istinu, da to nije tako. To je laž nad lažima", rekla nam je Luna.

Isplivao snimak SVAĐE Anastasije Ražnatović i Đoganijeve! 2 godine je živela kod Cece, roditelji je povremeno obilazili, a onda je usledio SUKOB!

AUTOR: Informer/B.Z. DATUM I VREME: 06.08.2019. 22:48 - 06.08.2019. 23:01 Anabela ostavila ćerku u Beogradu zbog muškarca, pa je Đoganijeva morala da se preseli kod Anastasije koja ju je i krstila! Anastasija i Luna , Foto: Instagram Mediji su došli u posed snimka na kom se vidi kako je okončano prijateljstvo i kumstvo kćerke Cece Ražnatović i pobednice "Zadruge 2", koje je trajalo punih 13 godina.

BONUS VIDEO:

Elvin Kadrić izneo šok detalje o Viki Miljković i Zvezdama Granda

 

Komentari (1)

Vla

08.08.2019 10:14

Iz Luni nih usta samo laži izlaze. Smeje se i laže.