"KAKO JE MENE MAJKA PODVODILA..." Ljubi prekipelo, otkrila najstrašnije stvari o Aleksandri: Nazivali su je arapskom ku*vom, uplela se u laži!

Sve je otkrila!

Ljuba Pantović, Zadruga
Ljuba Pantović, Zadruga, Foto: Printscreen

Ljuba Pantović poverila se Mikiju Đuričiću i objasnila mu da njena ćerka Aleksandra Subotić ne zna šta priča jer se uplela u laži. Ljuba je otkrila šta je zapravo glavni okidač njihovih žestokih svađa.

 

"Pričala je ona meni kako je imala težak život. Ja njoj kažem: 'Ako si imala težak život, onda si fakultet morala da završiš, zaposliš se, a ne da ideš po rijaltijima'. Situacija je grozna", rekao je Miki i ne sluteći šta će tek da čuje.

Zbog ovoga se podigla ogromna prašina. Naime, Ljuba je u potpunosti raskrinkala Aleksandru, te tvrdila da je sve što je njena ćerka izjavila za nju - gnusna laž.

"Dosta više sra*a po meni! Ja nisam rekla ni dva posto o njoj. Ako kod mene probudi da kažem neke stvari, ona je gotova! Ona je pričala kako su joj ljudi pričali da su joj kupovali ovo, ono... nazivali su je 'arapskom ku*vom'. Ona mene napada da sam ja njoj rekla da je ku*va. Ona se sama upliće u laži! Ona se hvalila kako je ona riba, koja ima prijatelje Arape, kako su je svugde vodili... Ona je pričala u nekom lajvu sa nekom ribom kako će da napiše knjigu 'Kako je mene moja majka podvodila", ispričala je Ljuba.

"Meni se sinoć David kleo. Samo što nije zaplakao. Da je ona bila trudna..." ispričao joj je Miki.

"Laže", odgovorila je Ljuba.

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi