Ljuba Pantović
privatna arhiva
Ljuba Pantović

E-Stock/Ivan Dobričić

Ljuba Pantović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Pročitajte još:

 

Međutim, Ljubu Pantović, Aleksandrinu majku, nisu iznenadile uvrede koje su joj ćerka, a potom i zet David uputili, zbog čega ih je, u izjavi za "Alo!" nazvala "folirantima", a Ivanu i Karađorđa "bolesnicima".

Karađorđe Subotić, Ivana

Printscreen Facebook

Karađorđe Subotić, Ivana, Foto: Printscreen Facebook
Aleksandra Subotić

printscreen

Aleksandra Subotić, Foto: printscreen

- Što se tiče botoksiranog Davida, on, jadan, ne može, a da mene ne spomene. Izgleda da je kod njega sve veći strah od mogućnosti mog ulaska, pa se sve više trudi da ubedi ukućane kako ja ne valjam. Uostalom, neka malo komentariše svoju mamu landaru, koju je juče njen sin, a njegov brat Dejan, savršeno opisao u poruci koja je pročitana! Njegova mama landara bi dupe dala za članak i za minut na televiziji, a za to koristi čak i bebu Magdalenu. Njegove priče sve manje prolaze - zaključila je Pantovićeva za "Alo!".

Biljana Dragojević: Dejane, pljunuo si majci u lice!

Biljana Dragojević, Davidova majka, gostovala je nedavno na Televiziji "Pink", gde ju je sačekalo neprijatno iznenađenje. Naime, tokom živog programa, voditeljka Dušica Jakovljević je pročitala poruku koju je poslao Davidiv brat Dejan, koji je optužio majku Biljanu da ga je izbacila iz kuće.

- Ta žena u studiju, Biljana Dragojević, zaboravila me je. Ja sam Dejan, njen sin, koga su izbacili iz kuće zbog žene koju je upoznao u rijalitiju i s kojom je ušao brak. Zbog nacionalizma, moja žena i ja nismo prihvaćeni u porodičnoj kući. Šta ljudi misle, kolika je bol u njenom sinu koji sluša te divne reči, a istina je skroz drugačija - napisao je on i objasnio da mu se majka i dalje meša u brak.

- Odstranjen sam jer nisam hteo da slušam njene upute i nisam dozvolio da mi se roditelji, na sve načine, mešaju u vezu. I dan-danas pokušava da pokvari moju vezu sa ženom, moju kuću i sve što smo ostvarili - poručio je Dejan i sve u studiju ostavio bez reči, ali mu je majka odgovorila. - Ako je to Dejan zaista napisao, poručila bih mu jedino: "Svaka čast što si majci pljunuo u lice". O. K.

 

Komentari (1)

iva

13.11.2018 11:02

Ljuba postala lujka. U sta se ćena pretvori.