NEMA VIŠE SKRIVANJA! Lepi Mića otkrio šta je sve Miki morao da TRPI zbog Suzane! Nazvao je MONSTRUMOM, ona prebledela!

Nije se nadala tome.

Suzana Perović
Suzana Perović, Foto: Screenshoot Youtube

Sinoć su zadrugari igrali "Igru istine", te su zadrugari jedni drugima postavljali pitanja. Prva na red je bila Suzana Perović koja se obratila Lepom Mići.

''Šta misliš o meni?'' - pitala je SuzanaPerović Lepog Miću.

- Da si izgubljena u vremenu i prostoru. Da si imala 100 prilika da kažeš sve o sebi i nisi. Vas dve imate takvo mišljenje jedna o drugom još od pre. Vređate se ovde, evo neka ti Zorica kaže sve. Vas dve niste normalne. Spuštaš loptu, a znaš šta ti je rekla sve. Rekla si da je loša, sad da je dobra. Ne znaš ni šta pričaš - govorio je Mića.

OPASAN PO OKOLINU! Pevačica iznela jezive tvrdnje o Đuričiću, tvrdi da je bio NASILAN i prema SESTRI I MAJCI!

- Hvala ti Mićo, ti si doktor za sve ovde. Nisam promenila mišljenje o njoj, svađamo se, ali ovde se svi svađaju. Ne možeš ti meni da prićaš ono što ja nisam rekla. Dogovorile smo se da spustimo loptu - govorila je Suzana, pa se umešala Zorica:

Ja znam da je Suzana dobra osoba, ali ste joj svi titrali jajca zbog Mikija. Sve argumente imam. Ne slažem se sa njom oko stvari koje je uradila ovde - kratko je rekla Zorica.

 - Sve mi je jasno. Ako je ovo Miki trpeo, svaka mu čast. Nikada nisi rekla mišljenje o ljudima sa kojima se družiš ovde. Udaraš na patetiku. Sad mi je jasno koji si ti monstrum. Sve okrećeš u svoju koristi - vikao je Mića.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi