Lazar Jeremić
Printscreen
Lazar Jeremić

Facebook/lazar.jeremic.3194

Lazar Jeremić, Foto: Facebook/lazar.jeremic.3194

PROČITAJTE JOŠ:

Filip Mijatov i Ana Korać

printscreen

 

Lazar Jeremić

Printscreen

Lazar Jeremić, Foto: Printscreen

Podsetimo, spekuliše se da je Lazar planski rešio da osuje drvlje i kamenje po Aleksandri kako bi se iskupio Davidu Dragojeviću i Ani Korać koju je, baš u razgovoru s Subotićevom, povezivao s prostitucijom i devojkama koje se bave najstarijim zanatom.

 

Pročitajte:

"Što se tiče Aleksandre Subotić... Ja nju jesam upoznao jako davno. Pričala mi je kako ima dečka koji je fudbaler i koji joj je sve na svetu. Stalno su bili na lajvu kada je bio u Americi. Pričala mi je kako pored njega ima sve, kako brine o njenoj ćerki, da kada god dođe iz Amerike, uvek joj donese tone poklona... Da se kraj njega oseća bezbedno i obezbeđeno. Da je ona iz hobija pravila narukvice i prodavala, a da on sve kupuje za nju i njenu ćerku... Da jedva čeka da nas upozna i kako je mnogo vredan, da mnogo radi, da joj uvek u krevet ujutru donosi doručak itd., kada dođe iz nabavke." 

Aleksandra Subotić

Screenshoot Instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Instagram

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Sve što sam pričao, slagao sam. Mnoge stvari i izmislio. Mesecima unazad sam pričao kako poznajem neke devojke koje rade za novac i slično. Kada su počele priče za Anu, u vezi tih devojaka što sam sve lagao da ih poznajem, ja sam izmislio kako me je neki fudbaler pitao za Anu da li je poznajem i poslao navodno skrinšot od videa. Ja sam rekao da sam pitao navodno te devojke što znam i da su mi rekle da nikada nisu radile sa njima i da nisu čule da se time bavi, već da poznaje imućne ljude itd. Jednostavno sam sve to lagao i iskoristio priliku da izmislim to za Anu, da bi na neki način stao uz nju i sve te gluposti demantovao. Lagao sam, mutio i na kraju, kao i uvek, ispao budala i uprskao stvari. Jedina istina u vezi toga je da sam ja video taj klip, kada je Mina objavila. Tada sam prvi put video ko je Ana."

Ana Korać

Printscreen

Ana Korać, Foto: Printscreen

 

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Korać i Filip Mijatov

printscreen